Mökkiloman jälkeen ollaa todellakin vietetty hiljaiseloa,lukuunottamatta eilisiä hoffitreffejä,jotka vietiin kylläkin läpi typistetyssä muodossa,kun Kassu ja Damo eivät olleet mukana remmissä. Nyt muutama kuukausi ootellaan,että saadaan pojat takaisin porukkaan.=)
Jälkihommiahan me taas puuhailtiin,esineruudustakin oli puhetta,mutta se vähän niinkuin unohtu siinä kakku-kahvitellessa. Mie taas loistin jäljen tallaustaidoilla, ohjeena oli tehdä Leeville helppo n.100m suora jälki. No ok,muuten onnistu,mutta kun tulin pois metsästä,talloin tyynesti jäljen yli..=) Ja eikun uutta tekemään, onneksi ei ollut pituusvaatimus tota 100m suurempi,olis varmaan potuttanu mennä tallaamaan vaikka toinen 500m jälki oman mokan takia.=)
Ninolla oli sellanen 400m pitkä jälki yhdellä kulmalla ja kuudella kepillä. Ja poikahan tällä kertaa jäljesti! Kulman jälkeen tuli vähän ongelmia hetkeksi ja nokka nousi maasta. Samoin lopussa, ennen viimeistä keppiä Nino nappasi taas jäljen lopetusmerkistä ja hunkasi sekä maata,että ilmaa. Ja neloskeppi jäi,mutta siis kaiken kaikkiaan ollaan petrattu.=)
Alla taas muutama Tillin Katjan ottama kuva.
1714277.jpg

1714289.jpg

1714292.jpg

1714297.jpg

1714304.jpg