Eilen pidettiin mini-hakutreenit, kolmen koirakon voimin. Ja sujuihan se niinkin. Nino ja Saku saivat ensi-alkuun painia puolisen tuntia ja siihen treenit päälle. Susku oli ekana maalimiehenä maastoutuneena valkoisen toppatakin alle, jota Nino kävi haistamassa ja oli sitten häipymässä poijes, ääni-avuilla sitten lopulta ilmaisi. Noita vilttejä jne. pitäneen yrittää käyttää enemmin, Nino niitä tuntuu vierastavan. Niina oli toisena maalimiehenä, sielläkin oli pieniä kommervenkkejä, Nino oli yrittänyt kaivaa pipoa hupun alta, ilmaisi lopulta kuitenkin ilman apuja. Aika lailla koira taas kulki nokka maassa, selvästikkin jäljestys on Ninolle mieluisampaa. Harrastustasollahan tässä hakuillaan, että suuria paineita en ota, vaikkei hakuilut niin pilkun päälle aina sujukkaan.
Tänään käytiin taas jäällä lenkillä, vähän tylsäähän siellä oli,kun ei ollut ketään juoksukaveria ja loppumatka jäällä oli ihan sohjoa, kastui kengät sekä tassut.
Taitaa tämän viikon lenkkeilyt ja muut touhut jäädä aika lailla vähiin. Sunnuntaina vietetään "pikku-Taavetin" ristiäisiä ja niiden valmisteluun taitaa vierähtää tovi, on kaiken maailman juoksevaa asiaa ja se siivous...