Mie olen ihan laiskistunut tän blogin kanssa..Joskos kevään koittaessa tulis taas enemmän tännekin kirjotettua,kun alkaa treenihommat ja sen sellaset. Nyt ollaan kyllä oltu tekemäti mitään,tottistreenejä olis kyllä tarjolla,mutta.. Ei nappaa. Vaikka ehkä tarvetta olisi ja paljon,Nino tuossa männä päivänä ehti säikytellä yhden täti ihmisen,kun hihna lipesi käsistä (ei siis pysy neljät sukset ja sauvat+hovawart samassa kädessä)ja herra päätti mennä haukkumalla ilmoittamaan ohikulkevalle täti ihmiselle,että tää on sitten muutes mun pelto,alas kalppia. Voi luoja,että mie häpesin ja kiehuin raivosta!

Hiihtämässä tosiaan ollaan käyty,ei kylläkään NIno ole kiskonut tänä vuonna mua perässä, jäi mulle sen verran vissiin traumoja niistä viime kevät talven muutamasta vauhdikkaasta hiihtoreissusta,kiitämisestä hevosten perässä ja koko perheen sumputuksesta hiihtovehkeiden kanssa.Ei oikeesti, ei ole ollut oikein mitään hyvää paikkaa vedättää,joten Nino on vaan hengaillut mukana kun ollaan käyty Miron kanssa treenaamassa hiihtoa pellolla. Kunnon hankikeliä kun ei ole vielä ollut,niin ei voi oikein pellollakaan pistää vetämään. Ja jäällekin ollaan uskallettu nyt vasta kolmena päivänä ja jos tän päivän kaltaiset vesikelit jatkuu taitaa ne jääreissut olla lähes tässä. Pulkanveto-valjaat Ninolle hommasin,mutta vähiin jäi nekin,kun alkaa pyörätiet olla sulat,ei tuolla kukaan pulkkaa kisko. Saa nähdä oliko turha hankinta,Nino on jo ens talvena yli 9v ja Mirokin kasvaa kohisemmalla,että saa nähdä raaskiiko "vanhusta" enää  ens talvena laittaa vetämään. Vaikka eihän tuolla Ninolla ikä vielä missään näy. Muutama kuvapläjäys kertonee sen;

Pellolta jäälle..

Poseeraukset päälle

Vaikka mitään ikä vaivaa ei vielä ole,niin muutamaa muuta kremppaa tässä on vähän ollut. Helmikuu loppupuolella oli outoa vatsavaivaa,mie ehdin pelätä suolentukkeumaa ja ties mitä syövästä lähtien,mutta luultavasti se oli onneksi vain lievä tuke suolistossa,kiitos niiden nenäliinojen,mitä tuo ehtii pistellä lenkeillä poskeensa.. Hoitui ihan öljyn kera kotikonstein. Toinen on sitten pallivaiva,tais pakkasilla käydä niin että kulkuset jäätyi ja nyt niissä sitten on haavauma,joka ei meinaa tulla kondikseen ollenkaan. Rupi siinä on nyt päällä,mutta ei se oikein hyvältä näytä musta vieläkään. Saa nähdä viekö tie eläinlääkäriin vielä..