Ei olla hukuttu lumeen vaikka edelleen blogissa on hiljaista.. Turinointi-inspis on hukassa ja eipä tässä normaalia arkea ihmeempää olekkaan tapahtunut,jouluhössötys alkaa pikku hiljaa iskeä päälle. Kolme pee:tä, eli pulkanveto,pulkkamäki ja potkukelkkailu ovat olleet päivän sana viime viikkoina. Ollaan saatu kunnon talvi etuajassa,kuten kai koko Suomi,lunta ja pakkasta piisaa kuten kuvista näkee.

Muutaman kerran on kyllä lumisade jo vähän kauhistuttanutkin,vaikka talvesta tykkäänkin. Mutta kun sitä on tullut laakista melkein metritolkulla. Mutta mikäs sen mukavampaa,kun pääsee vähän erilaisille lenkeille,Nino vetää vielä keposasti Miroa pulkassa. Paremmat vetovaljaat vaan olis toiveissa.. Potkukelkkailukin on kivaa vaihtelua,mitä nyt vaan on niin tehokkaasti aurattu,että vähän tökkii välillä. Pulkkamäessä kirmailukin on mukavaa,mitä nyt äsken -18 oli hoffin tassuille liikaa ja herra heittäytyi mäen laelle kerälle maate. Tätäpä tämä meidän talvi on ja me kyllä nautitaan tästä.

Koirakamu Saku ollaan treffattu vain kerran Bonon poismenon jälkeen,oli kyllä aika outo fiilis lenkkeillä,kun yksi oli joukosta pois. Avaustulos oli tullut viime viikon lopulla ja kuolinsyynä oli äkillinen sydänpysähdys,se mikä sen aiheutti jäi mysteeriksi.