Saatiin torstaina taas hetkeksi lunta tänne Kaakonkulmallekin, liekö talven viimeiset lumet?Kovaa vauhtia ne kyllä on jo pois sulamassa. Lunta satoi justiinsa sinä päivänä,kun jouduin menemään pyörällä töihin.Puntti tutisten sai ajaa muutenkin, kun yli kahteen vuoteen en fillariin ole koskenut ja sitten iltapäivällä sitä lunta oli jo ihan reippaasti eli mukavasti haastetta. Mutta pysyin pystyssä (kun talutin pyörää suurimman osan matkaa).=)
Nino pääsi torstai-iltana toki heti pulkanveto- hommiin, lumi oli muuttunut jo siinä vaiheessa aika märäksi,eli vetäminen oli tosi rankkaa ja välillä piti vähän autella. Mutta tulipa nyt taas sitäkin taitoa harjoteltua,mutta ollaan niin alottelijoita ja kun ei ole niitä kunnon vehkeitäkään,ei kovin pitkää matkaa uskallettu kulkea,ettei koira kipeytä paikkojaan tai muuten jää kammoa vetämiseen.
Töistä huolimatta ollaan ehditty tehdä mukavia ulkoilukeikkoja, ei niin kovin pitkiä, mutta kiitos lumi-ja räntätuiskujen, niin täällä omalla kylällä ollaan uskallettu tehdä aika paljon vapaalenkkejä. Tuntuu,ettei huonolla kelillä täällä ole liikenteessä muuta kun myö,mutta se sopii meille. =) Nyt olisi ollut mukavat pelto- juoksu ilmatkin,kun sielläkin on ripaus lunta,mutta eipä ole aikataulut kohdanneet,että olisi saatu ketään reuhukaveria mukaan. Ollaan siis saatu reuhuta keskenämme..
1360945.jpg

Treenitouhut on olleet ihan tauolla, hakutreenit oli poikkeuksellisesti torstaina,samoin silloin olisi ollut tottisvuoro,mutta vaikka aamuvuorossa olinkin,niin jäivät molemmat väliin, kun on kiva olla kotonakin. Saas nähdä milloin päästään  treenailemaan, mulla on ainakin seuraavat kolme viikkoa vielä töitä eli se tuo omia rajoituksia. Toisaalta hyvää se tekee taukokin ja ainahan sitä jotain pientä mielenvirkistystä tulee keksittyä,kuten tänäkin aamuna harjoiteltiin  moottorikelkka- reitillä ojanylitys-hyppyjä.. Ja edelleen Ninohan hyppää varsin ketterästi,mutta kuten tuolla aiemmin mainittua töpöjalkaiset eivät.. Tuloksena siis emännällä varsin liejuiset kengät ja housunpuntit polviin asti.. Onneksi on koira mukana, olisi muut kulkijat saattaneet muuten ihmetellä "mistähän tuokin lie viikonlopun vietosta tulee?" Saattaapi kyseinen reitti jäädä odottamaan ensi talven lumia ja pakkasia tai meikäläisen notkeempia kinttuja..