Ei oo näkyny eikä kuulunut pärskimisiä, vaikka vasta eka satsi lääkkeitä on syöty.. Eli ehkä tosiaan ne ei niitä nenäpunkkeja sitten ollutkaan,vaan jotain muuta. Kanerva nokassa tai lentsu? Torstaina käytiin vielä illalla kaatosateessa jäljestämässä ja hajuaistissa ei ollut edelleenkään vikaa. Ja jarruttelulla ja "tiukalla kurilla" jälkikin sujui hyvin!
Perjantaina kävin hakemassa loput lääkkeistä,mutta niitäpä ei saakkaan, valmistaja ei lupaa edes nyt tulevalle viikolle. Huomenna pitää sitten apteekin kanssa ihmetellä uudelleen mistä saadaan tabletit torstaiksi, kuuri kun nyt syödään mieluusti loppuun joka tapauksessa,onpa ainakin syksyn madotus hoidettu vaikka nenäpunkkeja ei oliskaan.
Perjantaina suunnattiin sitten viikonlopun viettoon tuttuihin mökkimaisemiin. Ja pakko se vaan on aina hehkuttaa,että kyllä maalla on mukavaa!=) Mökillä toistui normaalit kuviot, retkeilyä, sienestystä, muutama jälki ja yleistä oleskelua ja rentoutumista vaan. Mironkin roudattiin lauantaina pitkälle metsään retkelle ja syötiin eväitä. Melkein takaisin mökille kun päästiin huomattiin,että Ninon hihna..se on siellä eväspaikalla ja ei kun takas.=)Vähänhän tuolla  hihnalla käyttöä on, mutta se verran kovasti herra vahti mökin ympäristöä,että etenkin omineen pihalla ollessaan sai olla remmissä kiinni. Samoten  yöllä, meidän Nino,joka ei ikimaailmassa halua olla kotona yksin ulkona,halusi viettää yönsä mökin kuistilla! Pikkasen mietitytti se ulkonapito, kun tuolla rajan seudussa susia kulkee, mutta tuudittauduin ajatukseen,että ei ne kai äänettömästi mökin kuistille tunge. Ja koira sai sitten kuiten nukkua molemmista öistä puolet pihalla, kieltämättä saunan lämmitys lämmitti mökin liiankin kuumaksi,että muutaman kerran olisi tehnyt mieli painua itsekkin yöllä ulos maate.
Kovasti nautittiin vapaudesta,kun siihen nyt taas oli hyvä mahdollisuus ja ihme ja kumma saatiin nauttia melkein tyhjistä metsistä, josta löytyi vielä kivasti sieniäkin. Ainoat muut metsässä liikkujat oli pariskunta jotka talloivat Ninon lauantain jäljen, justiinsa,kun olis sen tallonut. Ihan varma en ollut kuinka pahasti osuivat jäljelle,mutta ajamaan kun mentiin huomasin,että pahasti. Jo muutaman metrin jälkeen jälki hukkui ja eka keppi jäi, päästiin kuitenkin takaisin jäljelle ja homma sujui ihan ok.Ennen viimeistä keppiä Nino meni luultavasti taas sienestäjien jäljille,mutta parin kymmenen metrin jälkeen hoksasi sen itsekkin ja palattiin takaisinpäin ja oikea jälki ja vimpo keppi löytyi. Ihan vielä ei juu tarvi mitään harhajälkiä meille.. Etenkin jos ite tallaan jäljen, en koskaan muista varmaa mistä oon menny, niin menee herkästi hakuammunnaksi.=)
Tänään ei ihan niin pitkään ehditty metsässä huidella kuin eilen,kun piti jo pakkailla ja siivoilla mökkiä.Järjettömästi raahautuu keppiä,tikkua ja hiekkaa sisään ja vasta-aseina kun on rikkalapio ja harja niin ei oo kivaa.. Pari tunnin sienestysreissua ehdittiin kuiten tänäänkin ja pari kome litraa löytyi kanttarelleja. Lenkiltä tullessa tallasin vielä parin sadan metrin jäljen, ihan simppelin J:n muotoisen ja janaa lukuun ottamatta se sujui loistavasti! Pikkuhiljaa pystyy jo vähän hellittämään jarruttelua ja lopussa  voi jo kulkea hidasta kävelyvauhtia perässä. Alkaa siis jo näyttämään jäljestykseltä tää homma! Yes!
Mukava viikonloppu takana siis. Nyt vielä saa päri päivää viettää vapaita ja sitten kutsuu työelämä.
Muutama kuva viikonlopulta:
Lenkkimaisemaa
1869425.jpg

1869438.jpg

1869448.jpg

Pöytiin tarjoilua
1869452.jpg

Mökillä on mukavaa!
1869464.jpg