Kuten otsikko lupaa, kaikki on hienosti. Kunhan tuo koira tuosta vielä kunnolla herää ja ei onnistu nyt jollain konstilla avaamaan haavaa.Repsahtaa kuulemma vieläkin hyvin herkästi. Muuta haittaa siitä haavan repeämisestä ei pitäs olla kun se,että se on sitten ruma lopun ikää. Ja silmä saattais sitten tulehtua herkemmin.Eli toivomme kuiten,että haava pysyy kiinni.
Tikinpoisto oli vähän hankalaa alkuun, ihan kevyt rauhoitus ei riittänyt ja ainetta piti laittaa lisää. Tarpeeksi kun taju oli pois homma onnistui ihan kätevästi. Kiva oli päästä siihen mukaan seuraamaan. Monesti oon miettinyt,että olis kiva päästä ihmisten hoito-hommista joskus kokeilemaan eläintenhoitoa.=)
Mutta sitten niihin tuloksiin:
TgAA- tulos oli negatiivinen.
Ja patologin lausinto meni näin: Näytteessä todettiin paikallinen krooninen märkäinen tulehdus,johon liittyi talirauhasen (meibomian rauhasten) liikakasvu. Näytteessä ei todettu neoplastista kudosta.
Eli kasvain se ei sitten onneksi ollut! Näpykän ei pitäisi nyt enää uusia,mutta koskaanhan ei tiedä. Jos uusii,niin sitten Ninolla on jonkinmoinen taipumus saada kyseinen vaiva. Mutta siis tällä haavaa kaikki on ok.
Nyt kun tuosta rauhoituksen aiheuttamasta kaameesta "krapulasta"selvitään ja pari päivää otetaan iisisti päästää palaamaan lopullisesti normaaliin arkeen ja toivottavasti päästään loppuviikosta jos harrastelemaankin.