Töitten jälkeen pantiin kimpsut ja kampsut kasaan ja painuttiin metsään. Sattuikin iltapäiväksi ihan kuuma keli, vähän ehkä turhankin lämmin sienien yms. etsintään. Nino raukka oli jo ekan puolen tunnin jälkeen ihan  läkähdyksissä juostessaan auton (missä siis mummi, ukki ja Miro pitivät leiriä)ja metsän (missä mie etin kanttarelleja ja kärsin kusiaisten puremista..)väliä.
Täs jos huilailis.
1817050.jpg

Näkiskö täältä autolle?
1817068.jpg

Mie onneton unohdin vielä Ninon veden koti, onneksi Mirolla oli pieni juomapullo mukana,josta saatiin suun kostuketta koirallekkin. Kumman kuivaa oli metsässä,vaikka ihan joka päivä on tainnut sataa, eikä mitään kuraropakkoakaan ollut niillä main missä liikuttiin.
Vadelmia kerätessä,miekin törmäsin kerrankin johonkin metsänelävään (jos ei lasketa näitä paikallisia citypupuja ja hirvenjälkiä niiksi.). Nino se ei edes huomannut..
1817108.jpg
Siis tuota vieressä köllöttelevää lieroa.. No tuo on vain vaskitsa.=)
1817117.jpg

Takasin päin tullessa pysähdyttiin matsäpätkälle eväille ja ajoin tulomatkalla tehdyn jäljen (n.150-200m) pois. Mutta ei,ei,se ei vaan nyt suju. Janalta Nino lähti ihan ok,mutta reilun kymmenen metrin päästä palasi takaisin ja hetken pyöri, ja uudelleen jäljelle. Kahden ekan kepin alla oli taas purkit,ne meni ok. Ekan kulman vähän varmisteli,toinen meni paremmin. Kolmas keppi jäi, samoin periaatteessa se viimeinenkin. Suuhun se kepin nappasi,vippas menemään ja matka jatkui.. Palattiin sitten paikkasen kireinä (minä siis) takasin päin ja saatiin viimminen keppi ylös. Pieniä pätkiä homma sujui,mutta yleisesti ihan järjettömän rauhatonta menoa!
Jälkirupeaman jälkeen alettiin olla jo aika valmista kauraa kaikki,mutta pysähdyttiin vielä sille edellisen reissun suojärvelle. Parin järveen pulahduksen jälkeen maistui taas hoffiherralle jopa suojuoksukin.
1817135.jpg
Tällänen päivä siis tänään, kolmen tunnin rupeama metässä, muutama kanttarelli, vähän vattuja ja märkä ja väsynyt koira.=)