Eilen lähdettiin Ninon kanssa osittain uusille lenkkireiteille ja yllättäin taas jossain vaiheessa tipuin ns.kartalta. Pikkasen jo huolestutti,paikat näytti oudolta ja lopulta näkyi jo kasvihuoneet,jonne meiltä tietä myöten mentäessä on matkaa kuitenkin useampi kilometri.. Onneksi löytyi moottorikelkkareitti-merkkejä ja niitä seuraten löytyi tie kotikonnuille. Lenkillä venyi sitten aikaa lopulta pari tuntia, harmi että jäi askelmittari kotio,olis ihan mielenkiintoista ollut nähdä kuljettu matkakin. Hyvä,että Miro osaa syödä myös pullosta tarpeen vaatiessa, ettei tartte päikkäreiltä herätessään nälkää nähdä,jos mami hukassa. =0)

Illalla oli taas toiset hukka-jutut,kun oltiin raunioilla treeneissä. Nino oli kumman vaisu treenien ajan, toivottavasti ei nyt ala tulemaan ongelmia raunioillakin! Se kyllä etsi ja merkkaili maalimiehiä,mutta ilmaisu oli ongelmallista. Ja muutenkin tavanomainen into ja vauhti puuttui. En tiiä oliko pitkällä lenkillä vaikutusta asiaan, että oli vienyt jo suurimman puhdin? Tai lenkillä syödyt paska ja paperit ( p..kele!)möngertäneet mahassa? Toisaalta jaksoi treenien jälkeen paahtaa Sakun kanssa metsässä tuhatta ja sataa. Ensi viikolla kai treenataan vielä raunioilla,katotaan sen jälkeen mikä on tilanne.

Ruokahommiakin ollaan taas puljattu. Mulla oli  Royal Caninin nappuloita näytepussin verran ja yllättäin ne olivat niiiiin hyyviii,että kelpasi jopa palkkkanamiksi. Siitä innostuneena ostin pikkusäkin kokeeksi,josko vaihdetaan ruoka niiksi. Pari satsia meni  hyvällä ruokahalulla,mutta nyt taas tänään on jo kuljeteltu kuppia pitkin keittiötä,että enpähän tiedä kannattaako vaihto. Arvokastakin ruoka on,että jos ei maistu sen ihmeemmin kuin Nutrokaan,niin turha on vaihtaa.