Hups,taas melkein kuukausi mennyt edellisestä kirjotuksesta.. Ja eipä tässä nytkään mitään asiaa varsinaisesti ole. Talvea pitelee,pakkanen paukkuu ja välillä lunta pöllyttää. Mutta edelleenkään ei valiteta, touhua piisaa ulkoilun merkeissä. Vaikkakin viimeisin hiihtokerta oli toi mökkireissun röntyily.. Mutta pulkkailu,potkukelkkailu ja pitkät lenkit hiljaisilla kaduilla ja kelkkareiteillä on meidän juttu.  Ja todellakin hiljaista pitelee ei ole montaa kulkijaa eilen ja tänään raiteilla näkynyt. Kai sitä hiihtoakin vois taas kokeilla, muutaman päivän takainen lumipölly vei vaan osan kelkan jäljistä umpeen eli nyt ei ole paikkaa. Ja aika kylmä on hiihtokeliksi. Eilen kävin kurkkaamassa josko olisi päässyt lenkin heittämään viime viikolla löytämälläni kelkkareitillä,mutta tukkeessa oli sekin. Kahlattiin sitten vajaa -20 pakkasessa puoleen sääreen olevassa pakkaslumessa takasin ihmisten ilmoille. Hoffi on kyllä ihan kivasti sään kestävä koira,mutta kyllä tuolla alkoi jo hoffiparan jalat jäätämään.

Ominemme ollaan aika paljon saatu touhuta, Saku on ollut pari viikkoa pohjosen reissulla ja Dana porukoineen ahertaa uuden kodin kimpussa. Velmu-hoffi sentäs kävi yhdellä mäenlaskureissulla mukana,mutta eihän Ninosta oikein pennun leikkikaveriksi ole,kun ei herra enää viitti. Ihan kivasti pojat toimeen kuitenkin tulee,Nino kyllä aluksi pöllyttää nuorempaansa,mutta ei homma mitenkään kamalan överiksi mene.

Laitellaas tähän muutama kuva,kun ei tota tarinaakaan tule. Kamera ei ole paljon kulkenut mukana,mutta muutama talvikuva tässä.

Nino&Velmu ja harmaa talvi-iltapäivä

Ja sitten vähän kipakampaa pakkasta ja auringon paistetta..

Mamma on taas hukannu hanskan..

Huomennahan on sitten taas Ystävänpäivä joten tässä samalla toivotellaan myös

Hyvää Ystävänpäivää!