Nino on Tylosin-kuurinsa syönyt ja vatsavaivat ovat helpottaneet. Kyllä sillä jotain häikkää oli vaikka kokeet ei mitään paljastaneetkaan,koska se on nyt ollut paljon pirtempi,ruoka maistuu hyvin, siis Ninomaiseen tapaan hyvin ja myös varastaa sitä heti kun silmä välttää. =) Vähän on nyt tiukkaa linja pidetty herkkujen kanssa,että ihan ei niin paljon makkaraa yms. syödä kun joskus aikasemmin.. Tosin tänään herra ehti viedä isomummin pöydältä neljä juustosarvea. Ruokintapuoli vaan mietityttää,ostin sille nyt kokeeksi 4kg säkin Royal Caninin sensibleä,se tuntuisi maistuvan melko hyvin,mutta kun on kallista kun mikä. Ja kun sitä saa kuitenkin välillä viskata roskiin. Aamusin olen sille antanut nyt raakaa tai keitettyä lihaa tai kanaa,illalla nappuloita. Pitää tuon nappulan kanssa vaan funtsata,että palataanko kokonaan Royal Caniniin vai jatketaanko Jahti&Vahdilla. Saisvatten olla vaan vähän pienempiä säkkejä kun 15kg,niissä kun aina tuo maistuvuus kärsii hoffiherran mielestä,silloin kun säkki on loppusuoralla.

Muutama päivä takaperin oli ihana pakkaspäivä,piti kiireesti käydä kuvailemassa rannalla joulukorttikuvia,jos tänä vuonna lähettelisi Miro&Nino-kortteja, edellisistä on monta vuotta aikaa ja nythän on sellanen yks etappivuosi,Miro ekaluokkalainen ja Nino 10v. =) Aurinko mokoma meinasi taas vaan ehtiä laskemaan kesken kuvauksen,mutta muutamia ihan kivoja kuvia tuli silti.

DSC_0766-normal.jpg

 

DSC_0798-normal.jpg

Kauas sorsat karkaavat..

DSC_0813-normal.jpg

DSC_0820-normal.jpg

DSC_0837-normal.jpg

Keppikisan voittaja

DSC_0835-normal.jpg

Ainiin,pari viikkoa sitten tuli sukuun perheenlisäystä <3

Meijän äiskän Hugo

DSC_0697-normal.jpg

Mirosta tuli kummi

DSC_0708-normal.jpg

Kyllä on niin syötävän söpö pieni karvapallero, tämä veijari. <3

Eilen meillä oli joka vuotiset glögitottikset koulutuskentällä,niihin koulutuksiin ollaan mekin usein osallistuttu,vaikkei muuten noi tottiskoulutukset innostakkaan. Pienellä joukolla oltiin pikkupakkasessa kentällä touhuilemassa.  Ihan ei mennyt temppuradat ja makkaransyönnit Ninolla putkeen, temppuradalla Nino oli sitä mieltä,että nakit on piilotettu kartioiden alle,jotka siis olisi ollut tarkoitus mm. pujotella. Nakinsyönnin nopeuskisassa aika tuhrautui yli 30s,kun niitä nakkeja piti hutiloida siitä lankun päältä ensin maahan. Mut mitä väliä,kivaa oli. =) Tänään vihdoin saatiin lunta maahan ja siitä onkin nautittu täysin siemauksin, Miro teki ekan lumi-ukon ja me ollaan lenkkeilty vähintään 10km. Kyllä sitä vaan talvi-immmeisen mieli piristyi,välillä jotain muuta,kun vettä ja pimeyttä!  =)