Mirolla vuoti nokka eilen ja oli muutenkin flunssaisen oloinen, samoin itseltä oli veto poijes, päivä meni siis ihan lorviessa. Omalla kohdalla vetämätön fiilis tietty saattoi johtua siitä,että eilen oli se päivä,milloin vuosia tuli taas yksi lisää. =0)
Nino sai testata eilen uutta sapuskaa,kun ostin Tervakoskelta Agrimarketin kojusta pötkön Jahti ja Vahti liha-ateriaa, hyvin se koiralle maistui, pitää käydä hakemassa vissiin jatkossakin sitä silloin tällöin nappuloiden vaihteluksi.
Tänään on ollut jo parempi olotila, Miro vielä vähän turisee ja pärskii, toivottavasti on kuiten paranemaan päin. Päivää vietettiin mun äidin luona, Nino ja Saku sai käydä tunnin juoksemassa metsässä ja suolla, eipähän ne ihmeitä riehuneet,mutta kaikki, siis ihan kaikki paska-ojat piti puljata ja olivatpa sen näköisiä. Mietin tossa jo,että joskos se luvattu myrsky kaatosateineen saapuu, nakkaan Ninon pihalle shampoot niskassa..
Iltapäivällä käytiin vielä uudelleen suolla, kun siellä näkyi vähän lakkoja, enpä mie niitä lopulta vissiin kymmentä enempää löytänyt ja nekin meni valmiiksi hilloksi,kun Nino olis silloin kyllä riekkunut ja suutuspäissäni viskasin sitä sillä pakastepurkilla missä lakat olivat. Enkä edes osunut...
Onneksi noi pahimmat riekkujaiset ovat jo vähentyneet,mutta edelleen välillä noita raivostuttavia hepuleita tulee. Nino on sen verran kai estynyt persoona,ettei se oikein osaa omineen keksiä tekemistä ja sitten kun tylsyys iskee alkaa riekkuminen..
Nyt sitten koira on kuiten ihan puhki,rankkaa tuo suolla kulkeminen ja reissaaminen, kun vielä joutuu olla puol päivää ulkona kiinni.. Rapaturkilla ei ollut mitään asiaa sisätiloihin.=0)
Ulkona kuulostaa jo satelevan, huomenna saatetaan viettää sitten taas rokulipäivää.