Perjantai-iltapäivänä suunnattiin taas viikonlopun viettoon mökkimaisemiin, samaiselle vuokramökille kuin viimeksikin. Kovin ihmeitä ei siinä perjantaina ehditty touhuta kuin kotiutua, tehdä pieni metsälenkki ja saunoa. Ja Nino oli jo selvästi enemmän sitä mieltä,että nää on sitten mun alueita, kyllä se vielä onneksi mökin pihassa pysyy,ettei ole laajentanut reviiriään ympäri kyliä..
Lauantai-aamuna kävin tekemässä Ninolle jäljen. Kun on ollut puhetta,että joskos kunnon vanhentaminen hidastaisi Ninon vauhtia jäljellä.. Mutta kissan viikset! Jälki vanheni normaalin n. tunnin sijaan rapiat kolme tuntia. Mutta vauhti oli entisenlainen ja tällä kertaa kärsi kyllä tarkkuus ja kaikki. Viidestä kepistä kaksi löytyi ja koko homma meni muutenkin mönkään. Enkä kyllä sitten intoutunut enää toistakaan jälkeä tekemään. Nino oli kyllä muutenkin metsässä aika täpinöissään (häipyili näkyvistä, kuulosteli ja haisteli ja aina oli kiire takaisin mökille) en tiedä onko siellä niin paljon enemmin elukoita kun meidän normaaleissa metsissä? Ainakin jotain tosi isoja lintuja pölähteli puista lentoon. Lisäksi yleensä metsään mennää autolla ja toiset on kotona,mutta nyt ne oli "siinä lähellä" mökillä, ja kai sillä oli huoli,että pysyvät tallessa?Levotonta meno kuiten oli.
890694.jpg
Saatiin me nyt kuiten edelliskertaa laajemmin tutustuttua maastoihin,vaikka enemmänkin olis voinut liikkua siellä,kun kerran tilaa oli. Ja kanttarellejakin löytyi,ihan siitä läheltä. Kauempaa olis voinu löytyä lisää!
Kamalan innokas uimari Nipa ei tällä kertaa ollut,alkaa vissiin senkin mielestä kesä olla ohitte. Vähän kuiten piti käydä välillä kastautumassa.
890648.jpg
Mie olen kaikille haastellut,etten ole ikinä hirveä tavannut,vaikka paljon metsässä kuljetaankin. Nyt on ehkä sekin"korjattu". Lauantai-iltana oli siellä sysipimeessä Ninoa pissittämässä ja kopina kuului, tuskin se hevonen ainakaan oli..en jäänyt ihmeemmin selvää ottamaan.=0)Eilen illalla ei sitten enää mökkipihaa pitemmälle pimeässä kuljettu.
Mökkireissu oli taas vallan mukava,vaikkakin mulla on ollut eilisestä vähän veto pois. Ja tänään ei ihmeitä ehditty mökillä puuhailla,kun Mirolla oli jo klo.12 (8kk) lääkärineuvola. Hienosti poika kasvaa ja kehittyy, ja kaikki on kunnossa. Onpa se nyt oppinut liikkumaankin hyvin vauhdikkaasti ryömimällä ja suosikki kohteita on tietysti Ninon vesikuppi ja sähköjohdot..