Eilen oltiin reippaita ja käveltiin pitkästä aikaan taas kaupunkiin ja tehtiin siis vähän pitempi remmilenkki. Nykyään on niin päivästä kiinni,miten tuo reippaampi kävely etenkin kovalla asfaltilla sujuu. Mutta eilen oli siis suht hyvä päivä ja tyytyväinen pitää olla, että aika normaalisti pystyy vielä elelemään ja tammikuun puoli väli lähestyy vauhdilla, siinä paikkeilla tämän kasvavan mahan ja muiden pikkuvaivojen pitäisi hiljalleen kadota.
Illalla käytiin vielä taas pimeä lenkki metsässä. Kyllä lumi olisi todella tervetullut, ei olisi metsälenkkeily aivan sokkona hortoilua. Tuota lunta on nyt hyvä toivoa vaikka metrikaupalla, kun lumitöihin ei enää taida olla asiaa..;0) Toisaalta nyt olisi taas mahdollisuus tallata koiralle jälkeä, kun maa on sula. Saas nähdä joskos viikolla vaikka innostuisi.

Tänään oli taas hakutreenipäivä. Jätettiin tältä kertaa nyt haukuttamiset ja riehuttamiset väliin ja koira pääsi suoraan töihin. Tarkoituksena oli ottaa vaan kaksi ukkoa, mutta kun väkeä sen verran piisasi,otettiin vielä kolmaskin. Mie ite yllytin ennen metsään laittoa Ninoa haukkumaan ja koitin sitä myös tsempata ja villiinnyttää ja lähetyksistä tuli aika vauhdikkaita. Toisesta jopa niin vauhdikas,että lähetin Ninon päin mäntyä..Enkä sitä edes tajunnut, ennen kuin vasta treenikaverien naureskelusta ja huomauttelusta..Multa aina välillä puuttuu tuota tiettyä silmää ja suunnittelua tuolla treeneissä. Mutta toisaalta saatiinpa taas hyvät naurut. Ja vaikka koira blondi onkin, ymmärsi se kiertää puun.
Itse treenit menivät kohtalaisesti, ensimmäisellä maalimiehellä homma sujui hyvin ja pienillä lelu ja purkki avuilla Nino ilmaisi. Toisella alkoi olla jo mietintää ilmaisun kanssa ja kolmannella oli vaatinut jo sanallista käskyä ja oli ollut lähdössä poiskin. Pitänee kokeilla seuraavissa metsätreeneissä vain yhtä tai kahta maalimiestä, kun tuntuu tuo into loppua kohden lopahtaa.
Treenien jälkeen Nino sai ottaa loppuverryttelyt juoksemalla Nella- sakemannin kanssa. Muutaman kerran oli taas persuksista haukkailua, mutta Nella osaa onneksi antaa tarpeen tullen takaisin. Kiva,että Nino on saanut uuden spurttailukaverin!