Eilen oli  pitkästä aikaan jotenkin tosi kiva päivä. Me ollaan tavattu Niinan kanssa viimeksi heidän hääpäivänään ja koiraystävykset ovat olleet erossa vieläkin pidempään. Eilen asia vihdoin korjaantui ja lähdimme kunnon metsälenkille retkeilemään. Vähän niinkuin ennen vanhaan.=0) Niina oli ystävällisesti ottanut mukaan jopa eväät,joista sitten laavulla nautimme. Pari tuntia kuljettiin metsässä, turistiin viimesimmät kuulumiset ja kerättiin sieniä, koirat puolestaan painivat ja tutkailivat maastoja. Vielä tänäänkin on ollut tosi hyvä olo, onhan noita metsälenkkejä tullut tehtyä, mutta jotenkin eilinen oli tosi rentouttava reissu. Ainut miinuspuoli,jos niitä oikein hakee,oli osittain lenkkireitillä haiskahtanut sianpaska.
Tällekkin päivälle piisasi kummasti energiaa, aamupäivästä tehtiinkin pidempi lenkki ja käveltiin isomummille-ja ukille päivää viettämään. Miro sai sinne kyydin ukilta ja mummolta, ihan kiva juttu,kun on tuo rattaiden ja koiran kanssa kulkeminen pitempiä matkoja kuiten oma urakkansa.
Huomenissa yritetään päästä taas pienellä hoffiporukalla jälkimetsään,ellei sitten rankkasade ja tuuli sotke suunnitelmia.