Tämä päivä vierähti Haminan näyttelyssä. Miron kummitätin cairnterrieri Roki ( Prankster's Iason) oli ROP-pentu, Onnea! Hoffikehässä oli muutamia treenikaveri- hoffeja sekä nettituttu-hoffeja, tällä kertaa ei vain kukaan suuresti miellyttänyt tuomaria, H saivat kaikki avoimen urokset. Parhaan arvostelun näistä ns. tutuista hoffeista sai junnuluokan Gautiergold, EH3. Onnea! Ihan kiva oli taas käydä näyttelyä seuraamassa,vaikka aikataulut mätti ja koko iltapäivä vierähti siellä. Huomenna tekis mieli mennä myös näyttelyyn,mutta eipä taida ehtiä. Hakutreenikavereita on huomenna kehissä kolme, toivottavasti tulee menestystä,että syödään taas seuraavissa treeneissä kakkua! Tsemppiä siis!
Ninon kanssa on puuhailut jääneet minimiin,eilen käytiin metsässä juoksemassa. Vauhti oli kova,kun piti juosta mun ja Tomin väliä.. voiskin treenata viestiä joskus? Ei vaan oikein saa tuota isäntää tuonne metsään kovin usein houkuteltua.
Tänään onkin lenkit saaneet hoitaa ukot keskenään,ihan hyvää kyllä tekee Ninon lenkkeillä ja touhuta pelkästään joskus Tominkin kanssa. Illalla piipahdettiin Tomin vanhemmilla, jossain välissä siellä pyörähti myös makkaravaras. 1kpl grillimakkaroita katosi mystisesti keittiön pöydältä jo ennen grillailua. Ken lie sen vei???