Kulunut viikko ollaan tehty pääasiassa tätä..

Osan viikkoa menossa mukana oli myös tämä..

Joka osasi kuin osasikin olla välillä jopa näin

Oltiin siis viikko tutussa mökissä nauttimassa helteistä,jotka ei ihan siinä meren rannalla torstaita lukuunottamatta ollut ollenkaan niin tukahduttavat kuin täällä kaupungissa. Metässä  kyllä oli kuuma kun hitto ja mä en muista ikinä nähneeni niin paljon itikoita kun nyt! Että jäi kyllä mettälenkit minimiin. Kertaalleen yritin lähteä iltalenkille tietä myöten,mutta 500m jälkeen loppu usko ja toivo ja kiiruhdettiin takasin. Mie olin varma,että Ninosta on veret imetty,ennen kun päästään takaisin mökille ja hyttyssavujen luokse, kuono oli aivan mustanaan itikoita.

Joten kun metsäilyt jäi keskityttiin uintiin ja rannalla touhuiluun ja tuntui tuo piisaavan koirille. Dana kävi kesken viikkoa pari yötä kotona ja Ninokin huilas melkein vuorokauden. Näköjään pennun kanssa touhuilu ja kuumat kelit uuvuttivat. Mutta kun Dana tuli takaisin, oli taas meno railakas. Hienosti kyllä koirat tulivat juttuun ahtaassa ja kuumassa mökissä. Nino muutaman kerran päivässä antoi Danalle pöllytykset rannalla,mutta muuten elelivät sulassa sovussa. Ainut,että Nino kun pöllytti Danan,niin neiti otti ritolat ja painui naapuri mökille tai metsään. No naapuri mökin koira viuhahti meille vielä useammin.. Onneksi oli pari vuotias narttu,että ei siitä suuremmin häiriötä ollut.

Mukava ja touhukas viikko meillä siis. Nyt näyttää siltä että uinnit on uitu vähäksi aikaa, ensinnäkin Nino haisee järkylle! Eilen pesin sen,kun tultiin koti, jollain oikein puudeli-shampoolla,mutta haju ei lähde. No hajun vielä kestää,mutta  tänään katselin,että etenkin toinen kyynärpää näyttää siltä,että siellä muhii ikävä ystävämme hot spot. Samperi, jos nää kelit jatkuu,eikä päästä yhtään uimaan.

Mutta laitetaas muutamia mökkikuvia.. ja aletaan latautua maanantaina klo.7.00 alkavaan työhön,alkaa olla loma tältä erää vietetty.

Veden ensi testaus

Jälkikepeille (tuo tikku Ninon suussa) tuli uutta käyttöä kuumalla kelillä,niitä viskottiinkin tällä kertaa veteen ja noudettin sieltä.

Meillä oli uimapatja..tasan niin kauan,että isäntä erehtyi mennä sen kanssa veteen.. Patja alta pois ja rannalla tuhoamaan se. Kiitti Nino!

Välillä oli aikaa istuskella laiturilla tai kaivaa viilennys-kuoppa ja rojahtaa sinne.

Grillataako jo?

Sitten jaksoi taas uida vaikka välillä kilpaa

Loppuun söpöstelykuva