Viime torstaina käytiin hakemassa rokotukset. Autossa mulle iski haikeus, liekö nyt oli ihan viimeinen kerta kun niillä asioilla eläinlääkärissä käydään.  Seuraavan kerran rokotuksille pitäisi mennä vasta vuonna 2015 ja 2016.. Tää 10v on nyt ollut vähän vaikea rajapyykki, jonkun verran kymppi- vuotiaita hoffeja on jo siirtynyt sateenkaari sillalle.. Tosin olihan Ronikin 13,5 vuotta ja tuttu Ida- hoffi pyyhkii jo likeelle 14,5 vuotta ja ihan hyvissä voimissa..että ehkä ei tässä synkkyyteen kannata ihan vielä vaipua. Mutta jotenkin vaan tuntuu,että tää 10v oli sellainen tietty piste, että nyt Nino jo oikeesti jo vanha. Tosin onhan Nino ihan fyysisesti hyvässä ja reippaassa kunnossa eikä vielä näytä vakavampia vanhuuden merkkejä. Tokihan tässä välillä mietityttää,että tuleeko sitä liikutettua liikaa ja millaiset jälkitreenit olisi sopivat? Tosin,kyllä mä uskoisin,että huomaan jos liian tiukille menee tai joku treenitovereista vinkkaa,että helpotas jo vähän tahtia.=) Jäljestämisestä Nino nauttii niin valtavasti,että ei sitä kokonaan unholaan vielä jätetä. Ja lenkkeilemällähän se pysyy hyvässä fyysisessä kunnossa. Että mennään toistaiseksi normi meiningillä. <3

Rokotus- reissulla kysyin myös Ninon "risasta" hampaasta ja tämä eläinlääkäri oli sitä mieltä,että turha hammasta on poistaa varmuuden vuoksi,kun se ei vaivaa mitenkään eikä näytä tulehtuneelta. Eli hammas taas toistaiseksi ainakin pysyä sussa. NInolla on myös vasemmassa olkapäässä pienehkö patti ihon alla, eläinlääkärin mukaan voisi olla suurentunut imusolmuke,jota kannattaa nyt tiiviisti seurailla. Mutta näin siis se reissu meni.

Rokotusten jälkeen käytiin taas kiertämässä Valkmusan suo-reitti. Oli aivan ihana ilma.

Suon tuulia nuuskutellen

DSC_0521-normal.jpg

Ryntäilyä..

DSC_0524-normal.jpg

DSC_0543-normal.jpg

Evästauko

DSC_0556-normal.jpg

DSC_0568-normal.jpg

Hihhihhii..miksi sä heitit sun saappaan tänne?

DSC_0572-normal.jpg

Jälkihommat meillä jatkuu, viime tiistaina vielä mentiin hämärissä arkitreenissä, jäljentallaaja oli ollut tosi tarkka matkasta,jälki oli 501 metriä, metrin meni siis pitkäksi. ;) Jos mun sport -trackeriin on luottaminen. Viisi keppiä löytyi,eikä nyt pöllöilty elukan jäljillä vaikka pari kasaa tuoretta peuran kakkaa matkalle osuikin. Launataina meillä oli sitten taas edustuskeikka, Vehkalinnassa oli Turvalauantai -tapahtuma,jossa oltiin esittelemässä jälkeä,hakua ja tottista. NIno sai tehtäväkseen olla hakukoira,onneksi silloin Huakkulaakson leirillä sitä kokeiltiin niin monen vuoden jälkeen,ettei ihan kylmiltään jouduttu esiintymään. =D Rapsuteltavina koirat olivat myös, tosin tosi vähän tapahtumassa kävi väkeä,mutta muutama kymmen kuitenkin ja oli ihan mukava pari tuntinen taas. Kuvia tapahtumasta löytyy Kaakon Käyttökoirien sivuilta kuvagalleriasta. Lauantaista lähtien mie olen ollut vähän puoli kuntoinen,joku lunssanpoikanen iski. Sunnuntaina kun ei kävely maistunut,niin tehtiin sitten taas jälkihommia,ominemme pellolle. Verrattuna leirin peltojälkeen,nyt meni paljon paremmin. Tosin mulla oli justiinsa puusta katkotut kepit,niin siitä varmaan johtuen kaksi ekaa keppiä kuudesta jäi, mutta muuten meni koko 600m tarkasti.

Loppuun muutama kuva Haukkiksen leiripäivältä,kuvat Katja Tilli.

Peltojälki ja totinen ohjaaja

IMG_8312-normal.jpg

IMG_8313-normal.jpg

IMG_8316-normal.jpg

Esineruutuun lähetys

IMG_8442-normal.jpg

Etsi ukko!

IMG_8469-normal.jpg