Sunnuntaina treenailtiin taas hakua. Ninon kanssa mentiin paikalle jo reippaasti etukäteen,että ehdittiin tehdä metsälenkki ennen treenejä. Jumatsuka, siellä metsätiellä oli sitten liukasta! Nino yritti ottaa yhdet hepulit,mutta ei sillä pitänyt jalat alla ja lopulta liukui mun ohi ja luovutti siihen.=)
Treenit meni ihan kivasti, vauhtia koiralla ei kyllä ollut ja vähän jäljesteli,mutta meni ukoille ja ilmaisi. Otettiin taas toisena pistona tyhjä, eikä se tunnu koiraa häiritsevän.Toisena ollut maalimies olikin Ninolle ihan uusi,mutta ei sielläkään ongelmia ollut. Kiva,että ollaan vähän taas edetty treenissä. Mietiskelen nyt,että josko pitäisi muutaman viikon tauon,mutta katotaan nyt.
Kevään hajut tuntuvat alkavan taas vallata koiran nenää ja se sitten vaikuttaa sekä korviin että aivoihin.=)
Sunnuntai-iltana oltaisiin taas saatu kuvattua oiva opasvideo "Näin ei käytetä fleksiä". Nino paahtoi pyörätien laidasta laitaan,tuhatta ja sataa, nokka maassa ja korvat tukkeessa. Ja toivoton emäntä roikkui siellä 5m päässä lähinnä lisäpainona. Onneksi jäi pois osuus "Näin kampitat polkupyöräilijän fleksinarulla pimeässä".. Nyt ollaankin pari päivää kuljettu nahkaremmissä,että on edes olevinaan joku tuntuma koiraan..=0)