Sai synttärilahjaksi maksalaatikko-nakkikakun.
1951784.jpg
Koska muita lahjoja ei oikein herunut, Nino antoi itse itselleen lahjaksi kauneushoidon a'la muta-oja.
1951792.jpg

Maanantaina käytiin pitkän tauon jälkeen koirakamu- Sakun kanssa metsässä kirmaamassa.
1951797.jpg
Vähän jotain spesiaalia piti järjestää,kun sunnuntaina ei töitten takia niin ihmeitä ehtinyt.=D

Eilen oli vuorossa taas treenipäivät,taas oli sekä haku-,että jälki samana päivänä, ja jäljelle suunnattiin tälläkin kertaa. Ensin käytiin shoppaamassa uudet valjaat. Ostinkin nyt ihan jälkivaljaat,mutta meneepä nuo lenkilläkin. Nino on yhtä innokas sovittelija,kun emäntänsä vaatekaupassa. Kaikki muu siis kiinnosti,mutta ei niiden valjaiden sovittelu..
Jälkihommat sujuivat taas hienosti, vähän levotonta liikehdintää,mutta pysyi jäljellä ja kaikki kepit löytyivät. Toivottavasti ehditään (lue:saadaan aikaiseksi) muutama jälki ajaa ennen ens keskiviikon leikkausta. Leikkauksesta tulee sairaslomaa kuitenkin ainakin se kaks-kolme viikkoa ja mistä sitä tietää vaikka olis jo lumi maassa sitten. Heh, turha toivo.. Mutta illat alkaa olla jo nyt niin pimeitä,että melkein ainakin työpäivinä saa arki-ilta jäljestykset unohtaa. Joten treenit varmaan harvenee.
Viikonloppuna tiedossa on juoksuhommia oikein urakalla. Lauantaina mennään Kotkaan Speedrace- tapahtumaan neljän hoffikon voimin. Samalla kokoonpanolla juostaan kilpaa kun viime vuonna. Sunnuntaina suunnataan Anjalankoskelle vastaavaan taphtumaan kolmen hoffin voimin. Kiihdytyskisa merkeissä siis vierähtää tuleva viikonloppu.