Viikonloppu se sit taas mänt. Perjantaina piipahti taas bullitytöt kylässä ja vierailu sujui hyvin. Vaikkakin Nino taitaa olla mieluusti "ainoa koira perheessä", vähän se näyttää ahdistuneelta,kun enemmän on tota koira vilskettä.=0)
Lauantaina meillä oli Niinan ja Akin häät (oli oikein mukavat!). Ninon kanssa kierrettiin pitempi lenkki aamusta,kun tiedossa oli ettei ennen iltaa lenkkiä tehdä. Mummi sitten soitteli hakevansa Ninon mukaan sienimetsään ja olihan se sen sitten hakenutkin, mutta. Vaikka mie vähän Ninoa psyykkasinkin reissusta ja yleensä se menee mummin kanssa vaikka kuuhun,mutta eipä nyt. Kotoa se oli lähtenyt nihkeästi mukaan ja eipä ollut herra metsässä huolinut olla, vaan auton vieressä nököttänyt. Ja lopulta oli sitten vielä kieltäytynyt menemästä autoon... Eli kun oma väki ei ole kotona, niin Ninopa ei sitten kai halua lähteä mihinkään,vaan tehtävänä on päivystää himassa,milloin tullaan takas?? En mie muuta selitystä keksi. Että se siitä mukavasta metsässä kirmailusta. Mammanpoika.
Eilen tehtiin pitkästä aikaa pieni esineruutu-treeni. Yllättäin Nino toi hienosti esineet,eikä jäänyt viereen makaamaan,jota on nyt yleensä tehnyt esim. lelujen kanssa. Muutenkin homma meni aika hallitusti, malttoi odottaa lähetystä ja tuli kutsusta pois. Tuo luovutus nyt on entisellä mallilla,eli roiskasee mun eteen. Mie en ymmärrä enkä jaksa sille opettaa oikeaa tapaa.=0)
Tänään on ollu välillä pakko panostaa kotihommiin, on siivoiltu vähän pihaa ja sisälläkin sekä mummi kävi leikkaamassa pensasaidan. Ulos virittelin jo kynttilälyhtyjä ja ostin pari krysanteemia. Eli syksyfiilikset.