Samat meiningit jatkuu ja yhtä laiska kirjotus-inspis.. Mitähän onkaan tapahtunut sitten elokuun kymmenennen? Oli ainakin elomarkkinat,jossa myös tapahtui ikäviä,uutinen pääsi useampaan lehteenkin,bernhardilainen tappoi perhoskoiran.Mekin siellä pyörähdettiin,katsomassa kulkue ja pikaisesti torin reunamilla lelukojulla. Monen vuoden tavoite on omalla kohdalla saavutettu,Nino potkötteli reporankana jalkakäytävällä kulkueen aikana. Mä on aina halunnut koiran,joka ei turhia hötkyile ja ainakin tällä kertaa oli yksi tälläinen hetki saavutettu.Yli seittemän vuotta siinä meni,kunnes se noin rennosti otti. Montaa mieltä voi sitten olla,että onko järkeä viedä koiria tuollaiseen paikkaan,mutta mun mielestä normikoiran pitää kestää vähän kaikkea ja pystyä kulkea perheen mukana.

Mustikka- ja sienimetsälläkin ollaan käyty aika ahkeraan ja saalistakin on saatu.Ja nähty vissiin elämän ekat karhunkakat,koira ei kyllä siihen läjään reagoinut,olivat sen verran jo kai vanhat. Muistaa nyt sitten taas pitää kunnolla melua,kun tuolla korvessa liikkuu,vaikkakin,aika äänekäs meillä on yleensä jo paikalle saapuminen kaikkine alku rallituksineen,kun koiran ottaa autosta. Turhaan siis ihmettelen,etten mä koskaan näe mitää elävää metsässä..Viime kerralla oli myös tosi läkähtynyt koira,kun Miron kanssa käytiin tutkailemassa pätkä ajoreittiä missä ISDE- kisaa ajeltiin ja Nino rallas täyttä juoksua auton ja meidän väliä puoltoista kilsaa;veteli kun paraskin viestikoira,kaiken muun juoksentelun lisäksi.Siitäpä sai,kun oli edellispäivänä kiskonut mut henkihieveriin jälkitreeneissä.Olikin ne treenit oikein huiput, koira toimi,mutta multa ja mun töppöjaloilta meinas loppua kunto. Tosi hankala maasto,alkuun hakkuuaukiota,(janalla oli joku koiran omistaja ehtinyt juuri tehdä koiralleen verijäljen eli luultavasti Ninon jana ja verijälki menivät päällekkäin,mutta siitä pienillä tallojan avuilla selvittiin)joka muuttui pian hakkuu-alueeksi,jossa oli vielä puita maassa,sieltä sitten kunnon pöpelikköön, soratien ylitys,jossa oli ilmeisesti tyttöpissit,siitä sitten kivien ja ojan yli rypsipeltoon..Pienistä hairahduksista huolimatta 6/6 keppiä.Jee!

Ollaan tässä muutaman kerran käyty myös uusissa maisemissa lenkkeilemässä ja eilisellä makkaranpaisto retkellä (teki muuten hyvää päästä nollaamaan oikein sutina-viikko..mm.kokousta,hippokisat,vaatekutsut ja työpäivät siihen päälle ja lataamaan akkuja tän päivän aikaiseen herätykseen ja raunio-koe talkoisiin) oli jopa kamera mukana..ainut että muutaman kuvan jälkeen loppui akku. Mutta muutama kuva silti..