Ninon haava on ainakin melkein kiinni. Kuuri loppui maanantaina ja haava on kiinni,mutta kiikun kaakun kuiten eli kauluri pysyy vielä päässä ja Fusidin-voiteella sitä varmuudeksi vielä voitelen. Toivottavasti pysyy nyt ummessa,ettei edessä häämöttävä mökkiloma ja toivottavasti lämpimät (= uintikelit) ilmat mene mönkään.

Pyöräilyt on ollu nyt tauolla, jotenkin ei lääkekuurin kanssa viitsi ihan kamalia rehkiä eli peruslenkeillä ollaan menty nyt. Ja tiistaina taas jälkeiltiin tosi kosteassa metsässä. Hyvin haiseva jälki toi taas enemmän levottomuutta,vauhtia ja jatkuvaan korjailua jäljelle (Nino siis itse paikkaili koheltamistaan ja epätarkkuutta). Kakkos kepin yli mentiin vauhdilla, siitä ei mitään hajua koiralla. Mutta ihan ok treeni,mutta meille parempi on kuiva metsä ja vähän huonommin haiseva (tai reilusti vanhempi) jälki.

Ennen jälkitreeniä piipahdettiin myös raunioilla,esittelemässä raunioita muutamalle uudelle koirakolle. Nino kun siinä oikein innostui raunioista ja ihmetteli,että mitäs täällä vaan kävellään,niin Katja ystävällisesti meni piiloon,että saatiin tehdä siinä samassa yksi etsintä,kun sitä Nino niin kovasti odotti.Hymy Toivottavasti päästään pian taas oikeestikin rauniotreeneihin!

Eilen tavattiin tosi tosi pitkän ajan jälkeen Niina ja Saku metsälenkin merkeissä ja kavereita pojat oli vielä tauon jälkeenkin.Hymy Ehtis tässä nyt vaan enemmän tehdä noita yhteislenkkejä,mutta aina tuntuu menevän aikataulut ristiin.. Harmi,ettei kameraa viitti kuljetalla mukana,kun koko ajan on iso tai pieni sateen uhka ilmassa, monelta päivältä olis saanu ihan mukavia kuvia. Tänään sentäs paistoi aurinko ja saatiin juhannus poseeraus.

Eli oikein Hyvää Juhannusta kaikille!

1245347256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e