Aivan upeat  ja lämpöiset syksy-ilmat! Eilen käytiin taas ennen jälkitreenejä tapaamassa Sakua ja pikku-Bonoa. Muutaman kuvankin sain räpsittyä yhteiseltä "metsälenkiltä",vaikka varmuuden vuoksi piti olla skarppina,ettei Nino tai isot pojat yhdessä vaan telo pentua. Mutta ihan hienosti meni tääkin tapaaminen,mutta tietty tarkkana saa olla,kun toinen on vielä niin pieni.

Kolmen kopla

Treffien jälkeen jatkettiin matkaa jälkitreeneihin. Jäljen alku oli aika kohellusta,mutta kepit nousi,kunnes taas ne 3 ja 4 keppi jäi. Kerran huuhattiin jotain ihme juttuja pitkään ja hartaasti. Nino skarppasi hienosti maaston, jossa oli vähän kasvustoa ja hiekkatien ylityskin sujui hienosti,mitä nyt ylityksen jälkeen taas vähän oikoi. Ja meinasi jättää 6 (vimpo) kepinkin mokoma maastoon,mutta jarrutuksella sekin löytyi ja irtosi loppupalkka. Jälki oli kivan vaihtelevassa maastossa,metsää ja hakkuu-aluetta ja mittaakin oli reilusti,mutta jotenkin vähän levoton vaikutelma jäi.

Tänään on hellinyt aivan tosi mukava syyssää tai enemminkin kesäsää. Vapaapäivä vierähtikin sitten sienimetsässä. Tällä kertaa suurin saldo saalista oli hirvikärpäset,niitä on ihan julmetusti! Sienisaalis jäi tuntien tarpomisen jäljiltä tosi laihaksi, kanttarellejä ei löytynyt kun muutama litra, suppiksia oli sitten runsaammin. Mutta viis saaliista,päivä vietetty ulkona ihanassa ilmassa ja hoffipoikakin on kuin tapettu mato kilsojen metsäjuoksusta ja eväiden pummimisesta.

Nino jaitse kupsutettu " viilennyskuoppa"