Sikalatreenien jälkeen iskikin flunssa ihan kunnolla päälle, pari päivää meni siis vähän puolilla valoilla.Lenkillä ei jaksanut käydä,mutta pitää se tautisenakin vähän koiraa liikuttaa,joten käytiin rannassa katsomassa kevään etenemistä. Vielä löytyi lunta ja merikin oli osittain jäässä.

 

Kukkulan päältä on hyvä nuuskia kevät-tuulia

Kevään ekat jälkitreenit oli sitten tiistaina 24.4 vesisateessa,vähän arvoin onko musta lähtijäksi,mutta päätettiin,että otetaan vaikka vaan esineruutua,jos en jaksa tarpoa jäljellä.Mutta olipa olo tiistaina jo sen verran parempi,että päätin,että jaksan keikkua liinan perässä. Metsässä oli jonkin verran lunta vielä,joten mitään kamalan pitkiä jälkiä ei edes päästy tekemään,sellainen kevyt avaus siis. Ninon jälki oli hakkuu aukealla ja kuudella kepillä. Multa meni vähän ohi,mistä meidän jälki lähtee,mutta koira tiesi ja niin sitä mentiin ja yllättävän rauhalliseen tahtiin. Kaikki 6 keppiä löytyi,muutaman kerran jälki kulki pienen lumialueen läpi ja se aiheutti pientä hämmennystä. Ninon oli pakko poiketa tsekkaamaan viereiset lumialueet, meneekö jälki sieltä,mutta palasi sitten takaisin sille oikealle reitille. Kaikin puolin loistavat treenit ja intoa löytyy,koirasta ja omistajasta! Esineruutukin meni ihan mallikkaasti,tuttuun tapaan ekana juostaan rajat ja sitten etsitään esineet.. Huomenna sitten taas jatketaan!

Eilen vietettiin työpäivän jälkeen vappuaattoa,Miron kanssa pakattiin eväät reppuun ja vietettiin 2 ja puol tuntia rannassa ja metsässä retkeillen. Huiman matkan Miro jaksoi kulkea,mun reipas metsäkaveri. Rannalla kaivettiin eväät repusta ja kiikaroitiin merelle ja etsittiin aarteita rannalta. Pikkasen meinas välillä hermoja kiristellä tuo huonosti koulutettu koira,joka roiski kylmää vettä päälle ja yritti väkisin vohkia eväät.. Nino siis päätti heittää jo talviturkin ja sen päälle se keräsi kaikki rannan punkit turkkiinsa,kymmenkunta mä niitä illan aikana löysin turkista kömpimästä eli se alkaa olla sitten kesä ny.. Huomenna kai sitten jo punkkipannan ostoon.

Muutama kuvatus vappu-aaton riennoista.