Ninolla on taas pakki sekaisin. Nuorempana näitä oli useamminkin,mutta nyt oli pitkään rauhallista,kun löydettiin hyvä ruoka. Mutta nyt on sitten jostain syystä taas ripuli päällä, toissa yönä alkoi ja vielä eilen illalla tuli "vettä vaan" Kummasti  on nyt alkukesän aikana ollut jo pari ripulia ja oksentelujakin on ollut jokunen.. Toivottavasti on vaan joku pöpönen,eikä muuta häikkää.

Tiistaina jäljesteltiin taas normaalin tapaan. Esineruutu meni ok,kuten jälkikin. Janalta lähti vähän vinoon ja jätti ekan kepin,meni n. 1metrin kepin sivusta,eikä sitä haistanut. Mutta loppu oli melko rauhallista ja tarkkaa työtä. Jäljen jälkeen olis ollut tarjolla kirmailua äiti-tytär hoffiparivaljakon kanssa,mutta eipä herra kovin innostunut. Laiskimus. Tais olla taas jo yhdelle päivälle liikaa ohjelmaa,kun aamusta jo kiekuttiin metikössä Sakun ja Bonon kanssa ja siihen treenit päälle. Aamulla kyllä virtaa olikin ja pieni yhteenottokin Ninon kanssa metässä,kun iski pitkästä aikaa kunnon hepulin päälle. Osumien kohteena oli taas mun käsivarret ja siitä jos mistä menee multa hermot! Etenkin nyt kun mulla oli vielä osittaisella saikulla oleva Bono hihnan päässä ja sitäkin piti vielä suojata riekkumisesta.. Ei taideta Ninon kanssa ikinä päästä kokonaan pois noista käsien puremisriekkumisista,vaikka aika hyvällä tolallla yleensä ollaan, mutta joskus vielä iskee se pieni piru,joka käy hillumaan..

Mitäs meillä muuta? Ei ihmeitä,Danaa ollaan tavattu ja paljon lenkkeilty yhdistelmällä Miro pyörällä ja Nino hihnassa,ihmeen hyvin sujuu sekin. Alkuun ajattelin,että missähän solmussa ollaan tuolla kokoonpanolla,mutta ihan hyvin se menee ja päästään vikkelämmin liikkumaan,kun että Miro kävelis mukana.

Muutama kuva vielä alkukesän treeneistä,kuvaaja Katja Tilli.