Haku-ja jälkitreenit olivatkin taas päällekkäin, mutta vaikka vahvempi laji on jälki mentiin kuiten hakuilemaan,kun siellä oli niin vähän väkeä. Ja tietysti viime viikon onnistuminen nosti fiiliksiäkin.
Eka ukko Ninolla otettiin samoin kuin viimeksi,eli valmis ukko,joka tuo koiran syötellen poijes. Ja se onnistui edelleen hyvin. Toinen ukko olikin umpipiilossa,kun joku onneton oli tuhonnut vanhan ammusvaraston kulman ja sinne pääsi nyt sisään piiloon. Toisella ukolla oli vähän takkuamista, koira kävi muutaman kerran mamman luona,mutta pienellä tuella meni piilolle ja ilmaisi,vähän turhan kaukana,mutta ilmaisin kuitenkin. Lopulta meni varastoon sisään ja siellä antoi myös ihan kunnon haukut. Jännä juttu,että rauniolla mitkään piilot ei ole hankalia,mutta metsässä umpipiilotkin epäilyttää? Ens kerta taas otetaan varmaan pari syötellen pois-ukkoa.

Seran blogissa Laura oli keksinyt listata koiran omistamisen plussat ja miinukset, mietitääs asiaa meidän kohdalla..
Plussat ekana:
+ saa raitista ilmaa ja kunto kasvaa, joka päivä!
+ saa lämpöä ja rakkautta
+ tutustuu uusiin ihmisiin, saa mukavia tuttuja ja ystäviä
+ löytää uusia harrastuksia
+ saa ilontunteita siitä,että koira on aina onnellinen ja iloinen
+ nauru pidentää ikää, koiran hauskat tempaukset naurattavat
+ turvallisuudentunne

Sitten ne miinukset:
- kura, hiekka,metsä sisällä talossa..
- koirakielteisyys ja se,että joutuu välillä "luvattomasti" touhuamaan,että saa tyydytettyä koiran tarpeet ( suomeksi siis : mm .vapaana juokseminen,leikkiminen,uiminen.. ) Näistä siis tulee välillä paska fiilis!
- koiran hoitoon saaminen, hoitopaikkoja meidän haukulle on aika vähän (siis minne "uskallan" sen antaa )
- tällä hetkellä pieni epävarmuuden tunne ja stressi koiran ja vauvan yhteiselon suhteen. Vaikka kaikki on mennyt suht hyvin,hetkeksikään ei parane herpaantua

Tuossapa nuo mitä äkkiseltään tuli mieleen. Lisäilllään, kun mieleen tulee muita juttuja.