Kolme viikkoa takana elämää kahden koiran taloudessa ja aika hyvin on mennyt,vaikka on tää välillä rankkaakin. =D Nino edelleen murrailee Elmolle ja välillä ärähtelee ihan kunnolla. Ja Elmo välillä räksyttää takaisin.. Elmo onkin vauhdikas veijari,kovasti on mun ja Ninon perään,isomummilla hyppi jopa oven kahvaan ja yritti lenkille perään ja kun ei ylettänyt kiipesi kenkätelineelle ja sieltä uutta yritystä. =) Vielä ei onnistanut yrityksessään. Elmo ja Nino on tarkoitus pitää erillään nyt alkuun,jos ollaan pitempään pois kotoa,ihan Elmon turvallisuuden ja Ninon hermojen takia. Tosin tämäkin on meinannut jäädä yritykseksi,koska nuori herra tuli pari kertaa 70cm korkean portin ylitse. Aluksi luultiin,että se saa porttia työnnettyä ja tulee alta,mutta ihan on silminnäkijä,että yli se vaan tulee. Nyt sitten on keittiön ovi-aukossa uusi ja komea portti,josta luulisi,että hetkeen ei yli kipua..toivottavasti.

P5170816-normal.jpg

Nino on nyt pariin kertaan innostunut leikkimään Elmon kanssa,tarkkana saa olla ja välillä jarrutella,kun Nino on raju otteissaan. Mutta kiva näiden ärinöiden keskellä,että tuollaista lähentymistä on tullut.

DSC_0780-normal.jpg

DSC_0785-normal.jpg

DSC_0846-normal.jpg

DSC_0821-normal.jpg

Jonkin verran Elmoa on yritetty kuljetella itsekseenkin,kovasti kun muuten seurailee Ninon touhuja. Ollaan käyty Miron futis-harkoissa ja Miron kaverin luona, tutustuttu kerrostaloon isomammalla ja sen sellaista. Viime yön Miro ja Elmo olivat isomummilla hoidossa molemmat ja hyvin meni se reissu.. Äitienpäivänä viimeksi pääsivät Hugon kanssa telmuamaan..  Nemo-rotikka harmillisesti satutti jalkansa,että se tutustuminen on nyt tauolla useamman viikon,mutta toivottavasti Nemo paranee pian ja pennut pääsevät touhuamaan ja tutustumaan lisää. Kivaa olisi, että uusi lenkki-sukupolvi olisi kasvamassa. Ja kun nyt Elmo saa omat touhunsa,niin Nino myös on saanut omat kaveri -lenkkinsä ja kerta päivää olen yrittänyt että Nino pääsee mun kanssa kaksin kunnon lenkille. Jälki-treeneissä Elmo on nyt käynyt kolme kertaa,kaksi ekaa kertaa treenattiin paikassa, jonne kuuluu ampumaradan pyssyn pauke,eikä se ole häirinnyt mitenkään. Viime tiistaina oltiin vesisateessa treenailemassa,onneksi kaatosade ei iskenyt juuri treenien aikana,kun vesisade ei Elmosta ole oikein kiva juttu,kakatkin tuli sisälle,kun ei pikkuherra ei tykännyt vesisateessa ulkoilla tarpeeksi ja toimitella asioitaan. Viime treeneissä Elmolla oli jo ihan selvä haju jäljestämisestä,jälki oli edelleen sen n.10 metriä pitkä makkarajälki,jonka lopussa on keppi ja ruoka. Nino sai tiistaina myös vähän pitemmän jäljen, oli vajaa 700 metriä ja hyvin Nino sen veti,ei tehnyt tiukkaakaan,eikä vaikuttanut väsyneeltä. Ja jäljelle mahtui kyllä kaikenlaista maastoa,oli risua ja kalliota,tien ylityskin,mutta vauhdilla mentiin ja kaikki kepit löytyi.

Edellisessä kirjoituksessa mietin Elmon yö-oksentelua,joka onneksi sitten loppui. Jotain sopimatonta oli kai syönyt. Kaikki kun tuntuu kelpaavan,tosin musta Elmo ei niele kaikkea,niin kun Nino teki pienenä. Ruoka Elmolle maistuu salaman nopeasti.. Kasvun kanssahan mä jatkuvasti stressailen ja sopivan ruokamäärän kanssa. Kamalan paljoa en ruokaa ole lisäillyt,Elmo tuntuu aika hoikalta pojalta,että varaa olisi ehkä lisätä,kun on vielä aika eläväinenkin.. Mutta nappulaa menee nyt n. 4dl päivässä,lisäystä tullut ehkä 1dl, puuroa lähes joka aterialla n. 1 rkl. Jauhelihaa 1-2 lihapullan kokoista könttiä päivässä. Päivittäin saan myös pieniä maistiaisia koti -ruuasta tai Ninon lihoista. Tuohon sitten piimää,viiliä,raejuustoa,mitä nyt sitten milloinkin. Painoa on tullut suht 1kg/viikko ja Katjalta sain Vallun painot vertailuun,niin aika samoissa menee,että eiköhön tuo tuosta kasva,vähemmälläkin stressillä.=) Eilen 10 viikkoa kun tuli täyteen painoa oli 8,2kg pari tuntia ruuan jälkeen. Samoissa lukemissa kulkee ainakin muutama sisaruksista..