Jälkikausi on siis aloitettu,ihan ekat treenit missattiin mun töiden takia. Mutta silloinkin harjoiteltiin sitten illalla ominemme,Miro reippaana poikana teki Ninolle 250m ja 4 kepin jäljen,joka meni hienosti. =) Sen jälkeen ollaan treenattu ryhmän kanssa kahtena viime tiistaina,vauhti Ninolta on pudonnut viime kesästä,nyt mennään jo melkein sellaisella normaalilla jäljestysvauhdilla. =D Matkaa molemmilla jäljillä on ollut n. 500m,ihan kun ei osaa näin kauden alussa ja vanhan koiran kanssa arvioida,mikä olisi hyvä matka. Mutta ainakaan tuo ei ole ollut liikaa. Kesäkuumilla on varmaan matkaa mietittävä sitten uusiksi,että ei ainakaaan tuosta enempää. Reipas papsuhan Nino on,muutama liika kilo on kyllä nyt vyötärölle ilmaantunut,koska nyt ruoka maistuu,oma sekä etenkin meidän. Kaikki katoaa parempiin suihin,jos ei ole tarkkana.. Mie ite olen ollut flunssassa,joka on kestänyt ja kestänyt,edes antibiootti-kuuri ei kunnolla auttanut. Ihan tässä ei tunnu olevan kondiksessa vieläkään..Taitaa mennä jo toista kuukautta. Ja siitepölyt vielä riesana.=( Eli ollaan vähän lenkeistä lintsattu.

Viime lauantaina Nino kävi taas seuran bh-kokeessa häiriökoirana. Vähän häiriökoiraa meinasi liiaksi kiinnostaa meidän auton paksissa oleva kanttiini ja siellä olevat pitsat. Mutta saatiin koe häiriköityä, oikein oli tottelevaisia kaikki 6 koirakkoa,jotka kaupunki-osuuteen pääsivät ja kaikki saivat kokeen läpi. Hienosti mukana kolme oman seuran koirakkoa, joista yksi Tyyne-hoffi meidän jälkiryhmästä.

DSC_0370-normal.jpg

DSC_0410-normal.jpg

No ja sitten se yllätys osuus..=D

Meillä on eilisestä asti asunut tälläinen

DSC_0468-normal.jpg

Pienen herran nimi on Uskihoff''s Elmore,kotoisasti Elmo <3

Yhteiseloa on takana nyt reilu vuorokausi ja toistaiseksi on mennyt hyvin. Mikä positiivisinta Nino ei Elmoa syönyt heti, murisee kyllä kun pentu tulee liika liki eikä kamalasti diggaile,mutta sietää. Että silleen ihan kivasti menee. Elmo on ihana ja reipas pieni hoffin alku,joka on vallannut sydämen.