Aika on kulunut vauhdilla ja niinpä meidän pikkukoirakin täytti eilen 1 vuoden. <3 Käytiin eläinkaupassa ottamassa 1v mittoja,paino oli 39,1kg..aika paljon enemmän kuin Ninolla 1- vuotiaana. Se oli silloin 33kg. Korkeutta on mahdotonta mitata,mutta paljon korkeampi se on kuin Nino,joka tosin on painunut vähän kasaan. Mutta jotain 68-71cm ehkä.

Tästä sitä silloin lähdettiin..

DSC_0461.jpg

DSC_0482.jpg

Ja tähän on tultu =)

DSC_0453.jpg

DSC_0476.jpg

DSC_0464.jpg

Elmo vietti synttärinsä herkutellen. Sai se oman hirvenkin lahjaksi,kun joka aamu yrittää pölliä Miron hirven sängystä.. Tosin jo illalla hirvi oli entinen. Käytiin me pitkästä aikaa näiden sairastelujen,mökkiloman ja muiden kiireiden mentyä ohi kaverilenkilläkin.. Tosin se oli kyllä niin täynnä testosteronia ja idiotismia,että huhheijakkaa. Elmo kävi suoriltaan Nemo-rotikkaan kiinni ja sitten siellä oli jo melkein Rambokin mukana. Siitä kun selvittiin, Niinan koirat höykyttivät kimpassa Elmoa ja hetken päästä taas Elmo oli taas haastamassa riitaa jollekkin.. Ja lopulta NInolla ja Rambolla hirtti kiinni toistensa kanssa. Ihme kyllä, ei tullut ruumiita eikä edes haavoja. Pitänee yrittää taas pian lenkille yhdessä eikä pitää näin pitkiä taukoja.- JOsko poikalauma vielä pystyisi lenkkeilemään keskenään..saa nähdä.

DSC_0571.jpg

DSC_0577.jpg

DSC_0579.jpg

Että sellaiset synttärikemut. =)

Jotain pientä kikkailua tässä on Ninon ja Elmon kanssakin. Nino ei enää esim. väistä vesikupilta Elmoa,mitä se aikaisemmin teki.  Puruluiden kanssa on vähän kyräilyä,Nino tuppaa omimaan luut ja "härnää" niillä Elmoa. Toissa iltana Elmo lopulta vei omansa sänkyyn ja pärähtikin lähestyvälle Ninolle.. Pikkukoira meni vaan tästä niin hämilleen,että väistikin Ninoa, joka vaan tuli kohti ja lopulta Elmo pinkoi mun selän taakse pakoon. Ja taas Nino sai luun. Elmosta taitaa olla kasvamassa iso poika, jolta Nino ei hyväksi enää ihan mitä tahansa.. Tosin vielä Elmo pissaa kuin tytöt ja on kyllä välillä niin herkkis kun olla voi,vaikka esittääkin ensin isoa. =P Onneksi nyt muutamat lenkit mitä ollaanihmisten ilmoilla tehty, on menneet hyvin ja hyökkimiset ihmisiä kohtaan ovat loppuneet,ainakin toistaiseksi.. Eli joku mörkövaihe ollaan ohitettu,ehkä. Nyt olen muutaman lenkin uskaltanut tehdä molempien koirien kanssa yhtä aikaa,mikä on ihan kiva näillä kurakeleillä. Ei tarvitse montaa kertaa ulkoilla päivässä..

Elmollahan oli muutes tuossa mökkireissun jälkeen joku flunssatauti tai mikälie, joka tosin ei kestänyt kun jokusen päivän. Vihreää,välillä verestävää räkää vuoti nenästä ja se oli vähän nuutunut. Jälkikäteen kyllä mietin,että olisiko se silti saanut nokkaansa mökillä jotain,roska tms.kun niin pian helpotti. Ja Ninolle kun ei mitään tullut. Antibioottikuurin kyllä sai, sitä on vielä muutama päivä jäljellä. Voi olla,että se oli turha hankinta. Mutta onneksi Elmo on nyt kunnossa ja doping varo-aikakin täyttyy,että päästään sinne Lahden näyttelyyn 21.3.

Ninon takapuoli se on ennallaan, se fisteli ei musta ole juuri muuttunut. Mutta hoito jatkuu.Ripuli onneksi on pysynyt poissa. Mutta muuten ison asian tekeminen on sellaista kikkare kerrallaan..

Loppuun muutama kuva papsustakin. =)

DSC_0493.jpg

DSC_0497.jpg