Nauru Jes,ollaan saatu taas lunta!

Pari päivää sitten käytiin pellolla lenkillä ja samalla yritin kuvailla Ninoa sillä uudella kameralla. Liikekuvat ei onnistu sitten oikein millään,mutta muuten olen tyytyväinen, vaikkakin näillä harmailla päivillä ei ihan parhaita mahdollisia kuvia saakkaan. Ohjekirjaa en ole edelleenkään lukenut, sen lukemisesta tietty vois olla apua moneen "ongelmaan"?

Nino ja taas se kieli.. Huulien nuoleskelu kuva on otettu kuitenkin n.5 minuuttia ennen kuin herra saalisti pienen pienen hiiren, sitä en tullut ikuistaneeksi.. Harmi,että mun isä on astmaatikko ja koira-allergikko, Ninolla olisi hyvä ja palkitseva duuni tiedossa myyrän pyytäjänä paritalossa. Tuntuu hoffi hoitavan jyrsijä-ongelmat (tai kaikki jänistä pienemmät)ihan yhtä näppärästi kuin kissa.

Poseerausta.. Nino lunttaa persausken nykyään aina maahan,kun mie kaivan kameran esiin. Tuntuu,että ei siitä muita kuvia saakkaan,kuin Nino istuu. Hyvä,että se osaa edes joskus istua,jopa ilman käskyä.=)

Joskus sitä on nopee ja ehtii heittää keksiä ilmaan ja ottaa ihan kivan kuvankin.=) (En jäänyt alle)

Lumet kun tuli,päästiin taas Niinan ja Sakun kanssakin huolettomalle metsälenkille iltahämärissä. Mukava kulkea ihan kunnon reittiä myöten ja ei tartte koko ajan stressata mistä tulee kuka. Tuskin enää kahdeksan jälkeen pimiässä metsässä väkeä on riesaksi asti.

Miron kanssa ollaan päästy vihdoin kunnolla pulkkailemaan. Ja ihan mäkeenkin asti. Ninokin on saanut olla touhussa mukana,mutta kukaan ei ole opettanut meidän koiralle,että mäenlaskijan kimppuun ei saa hyökätä. Joten menon yltyessä, hurtta on puussa kiinni. Miron Nino antaa vielä laskea suht rauhassa,mutta myö aikuiset saadaan tuta hoffin hampaat vaatteissamme ja välillä nahassamme.Cool

Ja aina noilla reissulla joutuu joku vaatekappale suuhun ja lumeen riepoteltavaksi,pipo..käsine..

Tänään saatiin nauttia Miron kanssa vauhdin hurmasta liukkalla pyörätiellä,kun Nino kiskoi vauhdilla meitä pulkassa. Kyllä vaan tekis mieli hommata kunnon vetovälineet,ihan tuolla valjaat ja pulkka -systeemillä kun ei mitään kamalia matkoja raaski vedättää. Tietty tuolla kuormalla nyt ei muutenkaan,mutta Miro menis vielä kyydissä ihan kätevästi kunnon vehkeillä.

Mut voi vitsi,että on kivaa kun on lunta ja talvi.Hymy Toivottavasti saadaan jatkaa hauskanpitoa hangilla!