Ihan tavallista arkea ollaan viime päivät vietetty, mulla on ollu töitä viis päivää putkeen,joten kovin kummoisia ei olla puuhattu. Muutama tavallista pitempi remmilenkki Sakun kanssa vaan ja vähän pojat ovat saaneet irrotellakkin jossain mettikön reunassa.Treenit on olleet "tauolla" tän viikon. Viralliset hakutreenit olis kyllä jo alkaneet muutama viikko sitten,mutta töitten takia ne on jääneet väliin ja muutenkin mulla on ollut vähän motivaation puutetta sen hakuilun suhteen. Pitää tässä syksyn aikana nyt miettiä jatketaanko sitä enää. Ei Ninosta kuitenkaan suurta hakukoiraa tule ja jos oma motivaatio tästä ei kasva, niin paras ehkä luovuttaa paikka jollekkin muulle. Hakuun kun innokkaita harrastajia taitaa piisata reilusti yli paikkatarjonnan. En tiiä mikä sen motivaation on syönyt,ehkä se että ei oikein edistytä ja aikaakin haun treenaus vie, hankalaa  harrastella ns. täyspainoisesti kun on taas mukana työelämässä. Ja nyt kun jälkihommat on pop,niin niistäkään ei raaski luopua ja jos tuleva talvi on samanlainen kuin viime talvi,voi jälkeä harrastella lähes koko vuoden..Ihan kaikkeen ei vuorotöissä käyvän perheenäidin aika tunnu aina riittävän.=)
Ninon silmänäppylä tuntuu taas vähän kasvaneen, nyt kun saadaan Ekho:n hoffileiri ja Speedrace pois kalenterista ja sattuu sopivat vapaat, pitänee Nino viedä sinne leikkaukseen, ennen kun näpykkä käy vaivaamaan ja ärsyttämään silmää. Tuleekin varmaan mielenkiintoiset ajat alaluomessa olevien tikkien kanssa..Ja siitä kauluristahan Nino ei sitten tykkää yhtään. Nyt näpykkä pitää poistaa kunnolla,ettei enää uusisi,joten alaluomesta pitää leikata reilusti.
Tänään ehdittiin työpäivän jälkeen piipahtaa pari tuntia metsässä, susia uhmaten. Kai ne jossain täällä kulmilla liikkuu,vaikka ei niistä nyt ole kai kamalasti ollut havaintoja. Mutta ei sitä niin säikky osaa olla,että ihan kokonaan mettistä pois pysyis. Saalistakin saatiin, pikkasen puolukkaa ja kesän viimeisiä kanttarelleja. Ja Nino juoksi ja piti hauskaa ( japorukkaa tarkasti silmällä.)=)
Nyt onkin vaan hauskaa,kun ollaan tuolla "erämailla" käyty metsäilemässä ja Nino on siellä saanut painella aika huolettomasti,niin nyt tuntuu välillä olevan korvat normaaliakin enemmän hukassa, jos sitä sattuu irti päästämään täällä ihmisten ilmoilla..

1901182.jpg



1901186.jpg

Huomenna suunnataan Ninon kanssa kaksin Taipalsaarelle Ekho:n leirille,päiväkäynnille taas tänäkin vuonna. Kiva olis ollu päästä matkaan koko viikonlopuksi ja koko perheen voimin,mutta isäntä on töissä. Ens vuonna sit?