Ollaankin vietetty hellepäivät kyläillen,ihan kun jouten kotona vaan ei osaa olla. =0)
Tiistai vierähti mummilla, siellä yritettiin pientä metsätielenkkiä, lenkin kannalta metsä oli varjoisampi ja siten siedettävämpi,mutta hyvä ihme sitä itikoiden määrä! Aika hippulat vinkuen tultiin sieltä poijes.
Eilinen päivä vierähti puolestaan mun äidin luona. Sieltä suunnattiin myös vähän metsän siimekseen, mutta ei ollut oikein kivaa sielläkään. Heinä oli pitkää ja mulla jalassa pelkät sandaalit ja Nino toppasi koko ajan ns. polulle syömään heinää..Ja mie sain kulkea sitten siellä heinikossa, kaiken maailman ötököiden joukossa. Sietokyky on kyllä koiraharrastusten myötä kasvanut kaikenmaailman hämähäkkejä sun muita kohtaan,mutta liika on sentä liikaa. reissun jälkeen löytyikin sitten yksi punkki kulkemassa olkapäällä... Kumma,ettei niitä muuten koirassa ole ollut. Expotin laitoin toukokuun alussa ja sen jälkeen koirasta on löytynyt yksi punkki. Jostain syystä punkit onneksi karttavat Ninoa, sama juttu oli näet viime kesänä. Johtuuko "huumaavan"  tuoksusesta olemuksesta vai mistä lie??? Nino oikeesti tuoksahtaa aika hhmm.. tosi pahalle. Jonkinlaista tehopesua tässä pitäisi suunnitella sille nyt kun uintihommat alkaa olla ohi.
Tänään puolestaan koiratouhuihin raahattiin mukaan Miro. Käytiin katselemassa Kaakon Käyttökoirien bh-koetta. Miro testaili pariin kertaan äänijänteitään,kun nyt on oppinut mm. kiljumaan. Ei kuiten oltu onneksi kai häiriöksi kiljumisen ja lelujen heiluttelun kanssa. =0) Äskön sitten palauduttiin Niinan ja Sakun kanssa metsälenkiltä, uskomatonta mutta totta, nytkin ollut kuumaa ja kuivaa,mutta nuo koirat löytäisi kai vettä Saharastakin.. Taas tämänkin reissun jälkeen  koira on puoleen väliin märkä ja kurapas..ssa. Syksy se vaan helteistä huolimatta pukkaa niskaan, meinasi jo lenkillä pimeys yllättää niskaan.
Kiitos muuten taas kerran kaikille sivuilla käyneille, kotisivujen oman laskurin mukaan n. 10 000 kävijää on ollut vuodessa!