Jälkitreeni-kaveri Anu tarjosi mahdollisuutta mennä treenaamaan heidän pihapiirissä sijaitsevaan käytöstä poistettuun sikalaan ja navettaan rakennus-etsintää ja sinnehän oli pakko päästä. Rauniot ja rakennus-etsintä on sika kivaa! Flunssan pukkasi päälle viime yönä,tai ainakin luulen että flunssaa tää on,ei allergia sentä näin kamalaa oloa tee. Mutta meitä pääsi treenaamaan niin vähän ja kun kivasta hommasta oli kyse,niin sinne mentiin vaikka pää kainalossa. Kaikilla koirilla meni ihan mukavasti hommat. Nino oli intoa täynnä kun ilmapallo. Pitkästä aikaa kun pääsi hommiin ja vielä mieli puuhaan, valtava ähinä ja tuhina,melkein haukku oli päällä kun etsintä aloitettiin.

Mennää JO

Sikala koostui useammasta alueesta, joita sai ovilla rajattua,"huone" kerrallaan käytiin paikkoja läpi. Musta Nino teki ihan kivasti hommia,ilmaisu-haukut oli vähän hakusessa,mutta siitä viis,ihan selvästi se ilmaisi missä kukakin on. Ekana piilossa oli Essi 8v.,joka mahtui sopivasti rengaspinon sisään,piilo olikin tosi hankala,mutta löydettiin me Essi lopulta.

Haju tulee jostain..mutta mistä?

Ai,kukkuu..sä ootkin siellä

Ekan isomman tilan jälkeen tarkastettiin taukotilat,missä ei ollut ketään ja siirryttiin seuraaviin isompiin tiloihin. Sillä välin Essi kiipesi tikkaita pitkin huoneiden välitilan ritilätasanteelle. Isommista tiloita ekasta löytyi Anu ja viimeisestä Anssi.

Essin toinenkin piilo oli vaikea paikka,pitkään meni nuuskuttaessa,kunnes Nino hoksasi,että hei tuolla ylhäällä on joku!

Kuvat:Katja Tilli

Hirmu mukava aamupäivä ja meillä jäi vielä navetta käyttämättä. Toivottavasti mennään joskus uudelleen!