Viikko on vierähtänyt ja mitäs kaikkea sitä on sattunut? Kiirettä on mukamas pitänyt,mutta eipä mitää ihmeitä ole tapahtunut. Ollaan kyläilty mummilla, tänään Nino sai nauttia mummilla ja ukilla olosta pitkästä aikaan yksin,kun myö muut oltiin shoppailemassa. Pikasesti ollaan pulahdettu uimassa, ulkoilu milloin enemmin milloin vähemmin jne..
Nino on ollut viime päivät välillä taas tosi "läheisriippuvainen", Miron viereen pitää ängetä ja miekun en nyt kuiten luota edellenkään koiraan vauvan seurassa just yhtään. Ja kun en osaa yhtään päätellä mitkä on motiivit,kun haluaa olla niiin Miron lähellä.
Toissapäivänä treenattiin jälkikeppien ilmasua tuossa lähikentällä ja otettiin vähän seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa eri vauhdissa,ettei tottis ihan unohdu. Ihan kivasti Nino teki hommia,mutta Miroa ei koirankoulutus kiinnostanut,joten oli aika pikatreeni. =0)
Eilen käytiin jälkeilemässä, jälki oli pitemmässä matkassa leiripaikasta ja itse jälkeäkin oli reilu matka ennen ensimmäisiä keppejä ja suurin touhotus Ninolta ehti siinä laantua.. Ihan hyvin meni nyt jälkeilyt, kulmat meni vähän "suoriksi" ja loppua kohden työskentely meni taas vähän levottomaksi. Mutta ihan hyvä idea tehdä nyt jälkeä niin,ettei niitä keppejä ole ihan alussa ja tota ilmasua pitää treenata, nyt malttoi aika hyvin pysähtyä kepeillä ja rauhoittua siihen,mutta parannettavaa on.
Äskön iltalenkillä ehdin taas säikähtää,että Ninolla on jalassa taas jotain, kun alkoi kinkata kolmella koivella. Ei onneksi ollut sen vakavampaa,kuin käpy anturoiden välissä. =0)

Huomenissa olisi Kaakon Käyttökoirien 10v. juhlat raunioradalla sekä rauniokoe.  Sinne pitäneens mennä piipahtamaan. Siellä on mahdollisuus yleisökin mennä katsastamaan toimintaan,eli Tervemenoa!
Viikonloppuna  on hoffien päänäyttely ja rotumestaruustokot Tervakoskella, lauantaina yritetään päästä katsastamaan näyttely, mutta onpa vielä mutkia matkassa matkan suhteen,mm. sää. Mihinkään vesisateeseen ei juuri innosta lähteä,etenkin kun Mirokin on lähdössä mukaan. Mie olen kyllä tapahtumaa odottanut pitkin kesää,että toivottavasti päästään matkaan! Ja sinne kyllä kannattaa lähteä,ken hoffia rodukseen harkitsee, siellä näkee monen monituista luppakorvaa.