Mie taisin, olikohan torstaina möläyttää töissä,että jossain asia- yhteydessä,että olen aika harvoin kipiä. No, perjantaina olo oli jo kehno ja selkää juimi älyttömästi.. Meinaisin kyllä alkuun että selkä on saanut kylmää ja tukkosuus johtuu siitepölyistä,mutta kyllä tää vaan taitaa olla ihan kunnon räkätautia. Viikonlopun vapaat meni sitten voimattomana ja ei tää alkuviikkokaan parempaa tunnu lupaavan.. Ja eilen illalla nosti sitten Mirolle taas 39 kuumetta, Miron kuumeilu voi kyllä johtua MPR-rokotteestakin,kun ei ainakaan vielä vaikuta ihmeemmin flunssaselta.
Älyttömästi harmitti,kun viikonloppna olis ollu aikaa touhuta enempiä Ninonkin kanssa,mutta veto oli ihan pois. Lauantaina sentäs käytiin kauniin ilman kunniaksi puolentoista tunnin uintireissulla ja kylläpä tuo taas koira lutrasikin! Ja ite saip istua kivellä ja välillä vaan vipata frisbeetä mereen.=)
1613870.jpg

1613876.jpg
Eilen illalla pakotin sitten jo itteni kunnon lenkille, kierrettiin pitkä vapaa-lenkki iltahämärissä ja ei tuo kyllä oikein hyvää tehnyt. Tänään mummi haki Ninon onneksi päiväksi hoitoon,kyllä tässä olotilassa töissä käynnissä on ihan riittämiin. Poiskaan sieltä ei oikein osaa ollu,kun ei ole kuumetta ja taudin pahin vaihe osui vapaapäiville. Isäntä teloi tossa männä päivänä sormensa ja pojat ovat olleet sitten tämän päivän keskenään sairastupalaisia.
No, josko tää nyt sitten tästä ja sais taas kohtapuolin normalisoitua elon ja olon ja sovitettua siihen  sopivasti kotona oloa, koirahommia ja töitä. =)