Päästiin aamulla matkaan kohti Tervakoskea ja hoffien päänäyttelyä. Auto oli lastattu tupaten täyteen,miten saakaan päivän reissulle niin paljon kamaa mukaan?? Toisaalta ihan hyvä,että oli mm. lisävaatetusta mukana, koska sää oli aika epävakaista ja lisävaatteilla oli käyttöä.
Matka meni mukavasti,mitä nyt navigaattorista huolimatta ajettiin huti,mutta niinhän meille aina käy. =0)
Kovasti oli paikalla kaikennäköisiä-ja kokoisia hoffituksia, mitenkään ei joka paikkaan ehtinyt, kehät kun pyörivät päällekkäin ja väkeä piisasi. Ja sen lisäksi oli vielä pikkumies huollettavana ja Nino tietysti. Miron kanssa reissu meni hyvin. Samoin Ninon kanssa, Nino oli välillä mukana ja onneksi ei ollut hurjaa hellettä, niin Nino sai välillä huilia autossa. Katrille,Jukalle ja Luka-velkulle kiitos näyttelyseurasta, kyllä oli mukava nähdä pitkästä aikaan..tai no veljekset taitavat olla asiasta erimieltä..;0) Nino ja Luka eivät järin sydänystäviltä vaikuttaneet pörinöistä päätellen, vaikka silloin parivuotiaina vielä kavereita olivatkin. Mut nyt ne on äijiä.
Nino parkissa
776354.jpg
Terviksellä vietettiin aikaa viitisen tuntia, sitten rippasi vettä niin reippaasti, että lähdimme kotia kohti. Matkalla pysähdeltiin muutamaan otteeseen,mm. Kuninkaantien Essolle syömään ja jätskille.
Joku söi oman ja osan Tomin jäätelöstä
776358.jpg
Ja mikään ei sille vissiin piisaa..
776362.jpg