Viikonlopulle on piisannut tapahtumia, eilen lenkkeiltiin Niinan ja Sakun kanssa bastionin (Hamina bastioni Horse Festival ) kupeeseen katselemaan hevosia. Oli ne vaan upeita, mutta koiria ne ei olis voinut vähempää kiinnostaa. Ei tietenkään, kun olivat remmissä ja valvonnassa. Entäpä kun metsässä vapaana ollessa vastaan tulee hevonen??? Johan löytyy mielenkiintoa. =0)
Tänään puolestaan käytiin Kotkan koiranäyttelyssä Miron kanssa katselemassa hoffikehät, ONNEA vaan siellä menestyneille! Huomenna kehissä on tutuista koirista beagle Nella ja cairnterrieri Roki. Jos jaksetaan, lähdetään katsomaan tai sitten pidetään peukkuja kotona. Bastionikin ja hevoset houkuttelisi.
Nino on ollut tänään vatsa kuralla, syynä luultavasti kukkapenkissä muhinut rustoluu. Mutta eipä tuo ole tahtia haitannut. Illansuussa käytiin uimassa ja juoksuttamassa Ninoa. Saas nähdä onko uinnit kohta uitu, kun nyt on jo havaittu sinileviä.

Puljaamista käkkäräkepin kanssa
665685.jpg

Ja sitten välillä juostaan
665687.jpg

Hoffi laitumella
665690.jpg

Uintikeikan jälkeen käytiin vielä ajamassa pikkunen jälki, jonka tein ennen uimaan menoa. Vauhtia oli taas,mutta alku sujui hyvin, jäljen toinen kulma meni oikomiseksi ja viimeinen keppi tuotti hankaluuksia,mutta löytyi kuiten. Ja nyt on koirasta puhti pois, niin kuin pitääkin. =0)