Tai no,mie alotin työt viikon etu-ajassa,että miulla on puuhaa piisannut. Mutta koiratouhut ovat jääneet nyt aika vähiin ja blogi-kirjoittelut. Sattui vielä useampi iltavuoro tälle viikolle,niin se kyllä verottaa vapaa-aikaa. Ja viime lauantain 50v.synttäribileet oli sen verran uuvuttavat,että sunnuntai meni ihan loikoillessa.=)
Kertaalleen ollaan Ninon kanssa käyty esineruutuilemassa,että vähän tulee edes jotain aivojumppaa joka viikolle, mitään virallisia treenejä ei tälle viikolle ole ollutkaan. Kyllä tuo koira nauttii pienistäkin nenänkäyttö-tehtävistä!
Eilen oli vähän lyhyempi aamuvuoro ja ehdittiin käydä illan suussa vähän harrastelemassa vapaa-juoksua,aika pikaisten  remmilenkkien piristeeksi. Kyllähän sitä vauhtia löytyikin,lämpimästä ilmasta huolimatta.
1601735.jpg

1601742.jpg

Maiseman katsastusta
1601751.jpg

Ja juoksutuskeikka loppui perinteisesti, jostain löytyi vähän vettä ja oikein hienoa,pölyävää hiekkaa oli siinä sitten joka puolella sopivasti paljon, pyörinnän jälkeen taas vissiin enemmän koiran turkissa kuin niissä kasoissa.. Aina sama juttu!
1601768.jpg