Tavallista viikonloppua ollaan vietelty. Tai tavanomaisesta poikkeavaa oli emännän hammaslääkäri-reissu perjantaina ja viisaudenhampaan poisto.. Jes,mä uskalsin vihdoin,eikä ollu ees kauheeta.=)
Koirarintamalla tapahtui sen verran,että Ninon kanssa käytiin hakuilemassa taas tänään. Vähän oli pientä ongelmaa taas, eka ukko tuppas mennä sijaistoiminnoiksi (kuljeskelua ukon lähettyvillä,maan nuuskuttelua) ja emännän odotteluksi,mutta saatiin sitten koira ukolle. Seuraavat kaksi otettiin sitten niin,että meidän vieraileva vetäjä Minna oli maalimiehenä ja kutsui Ninoa,heti kun näytti siltä,että kohta menee mönkään ja Minna onnistui siinä ja sai ihan kivasti pidettyä Ninon luonaan. Minna huomioi myös,että Nino etsii myös paljon silmillään ja korvillaan eli yritelläänpä seuraavaksi pistää ukot kunnon piiloihin. Ja sitten kokeillaan,että maalimiehet kutsuu Ninoa,jos vähänkään näyttää,että sillä on jotain muuta mielessä. Ja yrittävät sitten nameilla pitää koko ajan mielenkiinnon itsessään,ettei Nino ehdi kytätä mua.
Kiva saada taas vähän uutta näkökulmaa ja vinkkiä treeneihin. Todennäköisesti meillä nyt tulee kuiten ainakin parin viikon tauko ja sekin tekee varmasti hyvää. Tuntuu,että muutama treeni kerta ja sitten taas taukoa vois olla meille molemmille ihan hyvä tapa treenailla. =)
Uusia koirasivuja on myös viikonlopun aikana putkahtanut nettiin, Miron kummitädin cairn-terrieri Roki on saanut omat kotisivut,kurkatkaapa.