Jes, astianpesukoneen letku on vaihdettu ja konekin toimi,vaikka melkein oli jo vedonlyönti pystyssä, että kone ei enää toimi..Ja tuntien taistelu letkun takia olisi ollut turhaa. Nyt siis vihdoin alkaa olla remppa pulkassa..Ja ei ihan äkkiää ole lisäremonttia tiedossa, paitsi keittiön tapetit pitäs vielä joskus vaihtaa,mutta huilataan hetki. Muiden puuhatessa koneen kimpussa, me käytiin lenkkeilemässä metsässä, kera mummin ja Nellan.Nyt oli Ninosta jo ok, että Nella oli mummilassa, mutta eipä se lenkillä muutamaa spurttia enempää innostunut juoksentelemaan tänäänkään. Nella puolestaan juoksi ihan ja koko ajan, liekö metsästyskoirarotujen juttu? Ninolla tuntuu olevan aika taloudellista yleensäkin tuo lenkkeily, se ottaa aika ajoin muutamia spurtteja,mutta muuten liikkuu tasaisesti lönkytellen turhaa itseään rasittamatta.
Lenkin jälkeen edessä oli Käyttökoirien vuosikokous, siellä siis kuuntelemassa mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu tänä vuonna ja tietysti kakkukahvilla, seura kun täyttää tänä vuonna 10.
Iltalenkin jälkeen piti viettämän leffa-iltaa, mutta Miro oli toista mieltä, touhuttiin sitten siinä lattiatasolla vauvajuttuja.. Keksinpä siinä sitten leikittää samalla Ninoa nameilla täytetyillä paperirullilla ja otettiin vielä namin etsintä leikkiäkin. Tällä konstilla pysyi mustasukka-Nino poissa vauvan viltiltä ja Miro sai  Ninon touhuista seurattavaa eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla.. Saas nähdä joskos Mirosta kasvaisi tuleva koiraharrastaja, kun nuoresta pitäen ottaa osaa koiratouhuihin. Ja yhteinen puuhailu helpottaisi Ninon "mustasukkaisuutta" ja tottumista lattialla olevaan vauvaan.