Vapaa päivällä tänään ja retkellä taas. Vaikka meinas mennä koko retki mönkään,kun koko aamupäivä meni pyöriessä vaatekaupoissa,etsimässä jonkunmoista kolttua ens viikonlopulle,kun jotenkin sitä kai pitää juhlistaa kun tulee pyöreitä täyteen ja onhan täällä nyt rientojakin minne mennä,kun Hamina Tattoo alkoi eilen. Mie olen lähes muotitiedoton,eikä vaate-ostokset sovitteluineen oikein innosta muutenkaan,joten reissu meinas olla vallan tuskainen, mutta jotain sentäs löytyi.
Vasta kolmen jälkeen päästiin retkelle ja ketuilleen meinas mennä,meidän vakkari paikka oli vallattu ja kun mentiin vähän edemmäs,niin silti yks hovarontti pyrki vanhoille paikoille koko ajan.. Aikamme siinä sitten pyörittiin ja poimittiin niitä muutamia mustikoita mitä näky ja mie karjuin suuren osan aikaa Tänne prk, Ei prk jne. Rentouttavaa.=)
No vihdoin vapautui vanha paikka ja Nino pääs järveen uimaan, sinnehän se himoitsi koko ajan. Omalta tai lähinnä Miron osalta järvi-uiminen sai jäädä,kun ei se enää alku-illasta niin lämmin keli ollutkaan.
1772769.jpg
Mustikoitten osalta oli taaskin vähän hukkareissu,pari desi kerättiin, osa tuli syötyä heti.

1772816.jpg

Kaikkea ei tarvinnut itse syödä varvuista,vaan tarjoilukin pelasi.
1772832.jpg

Kivaahan se on metsässä olla vaan ja kulkea sekä syödä eväitä.
1772781.jpg

1772786.jpg

Miroakin oppii pikkuhiljaa koiraharrastus-juttuja, yhdessä mentiin välillä Ninoa piiloon ja kutsuttiin sitten etsimään ja hienostihan se pikkumieskin jo huutaa "Ettii".=) Toivottavasti ehditään nyt vielä marja-ja sieniaikaan muutaman kerran kunnon metsäreissulle,niin kivaa siellä on!
Lopun viikkoa pitäs nyt sitten jaksaa uurastaa töissä ja jossain välissä sitten siivota,vähän leipoa ja tattoilla Miron kanssa. Taitaa koirajutut siis jäädä vähille.