...sitä ehtii sitten kuitenkin töittenkin lomassa puuhata. Vaikka tuntuu,että mitään ei ehdi nyt kun työt alkoivat,mutta sitten kun funtsaa viikon puuhailut niin onhan sitä kaikkea pientä kivaa ehtinyt.=) Flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottaa, vähän vielä köhittää ja nokka vuotaa,etenkin jos vähänkin reippaammin tai pitempää matkaa yrittää esim. lenkillä mennä niin heti iskee yskänpuuska ja happi ei meinaa kulkea,mutta pahin on silti ohi.Sitkee lentsu kyllä oli.
Lenkkihommat ovat alkuviikosta jääneet ihan minimittaisiksi lentsun takia ja pakko sanoa,että töitten jälkeen oon ollu ihan puhki ja ennen iltavuoroa ei ehdi mitää..Tiistai-iltana innostuin sitten lähteä Ninon kanssa jälkimään,tai no innostusta olis ollu jo pitkään,mutta enpä vaan oo saanu aikaseksi.=) Miro käy edelleen hyvissä ajoin nukkumaan,yleensä jo reilusti ennen kahdeksaa, joten Ninon kanssa harrasteluun tai kunnon lenkkiin jää hyvin aikaa näin valoisina kesä-iltoina. Tiistainen jälki ei kyllä mennyt ihan putkeen, Nino ei oikein tunnu tajuavan näitä meidän kahden keskisiä jälkihommia. Jäljen teon jälkeen yritettiin mennä metsään lenkille,mutta eihän sitä hihnassa kiskomista kestä kukaan ja jälki taas vanheni vaan jonkun vartin verran. Jäljen-ajo meni aika ketulleen, janalta lähti hyvin,mutta aika pian sen vedon kanssa multa loppu voimat ja kunto ja annoin koiran painaa jäljellä ihan omineen liina perässä. Omatoimisesti se sitten repi keppien alla olleet pakastepalkkapurkit auki ja jatkoi taas jäljestystä. Ihan suht tarkasti se meni ja viimeisellä kepillä miekin ehdin taas jo hommaan mukaan.. Eipä ollut tuosta hommasta mitään hyötyä, koira ei oppinu mitään ja multa paloi pinna.=)Ens kerta pitää tallata vissiin 3km jälki ja paketoida ne keppien aluspurkit ilmastointiteipillä.Ja juoksuttaa koira kunnolla läkähdyksiin. Ja treenata ittensä maratoonikuntoon ja vähän nostella vielä punttejakin,että voimaa ja kestävyyttä löytyy.;0)
Keskiviikko olikin sitten taas ihan hiljaiseloa,mutta eilen kunto jo salli pitkän lenkin ja vapaapäivä kun oli niin virtaa löytyi ittestäkin. Illalla käytiin kaverille heittämässä kortti ja iltalenkille tulikin mittaa sitten useampi kilometriä ja aikaakin kului pari tuntia. Poukkoiltiin välillä pyörätiellä ja muutama metsäpätkäkin osui matkan varrelle,että Nino sai hetken aina juosta irti. Eipä vaan olis pitänny sitä viimistä kertaa laskea piskiä irti hihnasta,kuumissaan se paahtoi taas seutukunnan paskasimpaan ojaan ja kotona ootti sitten pesu-urakka.No, ehkä sen hilpeä hoffihepuli kura-uinnin jälkeen pelasti mun suurimmalta suuttumukselta.=)
Tänään Ninolla oli pitkästä aikaa tyttövieraita. =) (Juu, tiedetään;nursti pitäs ajaa..)
Rita..
1642860.jpg
..kävi kyläilemässä. Mutta eipä herrasväki leikkimään ruvennut, Nino oli joko välinpitämätön tai sitten kävi komentamassa Ritaa.
Tosi leikkisä parivaljakko..
1642864.jpg
Kaverikuviakin yritettiin ottaa,mutta huonolla menestyksellä,aina oli vähän joku asia pielessä,mutta olivatpa ne välillä hetken vierekkäin.
1642867.jpg
Iltapäivällä käytiin vielä treenaamassa raunioilla,treenit meni ihan mukavasti ja välillä Nino jopa kuunteli mua.=) Treenien jälkeen kävästiin pikaisesti soramontulla juoksemassa. Nyt sitten taas pari päivää menee hyvällä omalla tunnolla pienemmällä aktiviteetillä.