Treenattu ollaan hakua ja jälkeä, sekä sitä pyöräilyä.Hymy Perjantaina jo oli hakuharkat pienellä porukalla ja Mirokin pääsi ekaa kertaa mukaan "äiskän reeneihin". Harmi kun ei ollu kamera mukana,olis saanu pitkästä aikaa painikuvia Ninosta ja Sakusta,kun ehtivät pojat vähän lämmitellä keskenään ennen treenejä. Ja olishan se ollu kiva räpsiä kuvia Mirosta maalimiehenäkin.

Miro meni treeneissä mukana ihan kivasti ja saipi olla Niina-kummin kanssa maalimiehenä Ninolle. Ja se vasta oli kivaa.HymySen verran hyvin käyttäytyi pikku-ukko,että saa läheä mukaan joskus toistekkin. Ninon treeni meni ihan jotenkuten,ekana oli etukulmassa Niina ja Miro,seuraavan piston piti olla tyhjä,mutta vähän epäilin,että oli jo saanut hajun toisesta ukosta ja niinhän siinä kävi. Ja eipähän se oikeen meinannu totella sitä pois kutsuakaan. Oli sitten käynyt toisella ukolla,mutta ei ilmaissut ja lopulta tuli kutsuttuna pois. Siitä sitten kun lähetin takaisin,meni ja ilmaisi. Fiksu koira,ties munanneessa ja piti suunsa kiinni,ja toimi vasta kun käsky kävi.Kieli ulkona

Lauantaina treffattiin metsälenkillä Rita-bulli,mutta ei oikein taas leikit mennyt yksiin, Nino tuuppas herrasmiehenä Ritan ojanpiennarta kerien paskaojaan. Ihme,ettei Ninolla ole montaa koirakaveria... Pari pientä spurttia koiruudet ottivat,mutta muuten jolkottivat peräkanaa,kun majakka ja perävaunu.

Parin kolmen kilsan pyörälenkkejä ollaan tehty sen pari kertaa viikossa ja se on ihan sopiva määrä,kun ei ole tarkoitus mitenkään ylikuntoon treenata,kunhan vaan vaihtelua tavalliseen tallaamiseen. Lämmenneet kelit kyllä vaikuttaa kaikkeen lenkki-intoon,että voi ne pyöräilyt tästä vielä harventua. Mutta ihan kivaa tuo fillarointi on, kai meistä molemmista.

Eilen käytiin sitten hikisissä jälkitreeneissä. Minna tallasi Ninolle ihan vaativan ja lähes kilsan jäljen kuudella kepillä ja kyllä siinä hiki virtasi ja koirakin oli aika sippi kun loppuun päästiin. Mutta fiilis oli hyvä,toinen ihan loistava jälki peräkkäin,kehuja tuli etenkin kulmatyöskentelystä. Innolla jo ootellaan seuraavia treenejä!

Siinä ennen jäljestystä Minna kopeloi Ninon selkää ja oikeaa takakinttua,kun mulla on sellanen fiilis,että jossain olis jotain vikaa. Sen sakemanni-episodin jälkeen Ninohan ontui oikeaa takajalkaa seuraavana päivänä,mutta sen jälkeen ontumista ei ole ollut. Mutta Nino ei tykkää,että jalkaa "käsitellään"( siis rapsuttaa mahan alta ja siinä ohessa nostaa jalkaa tai muuten kun jalkaa nostelee ja taivuttelee), muutaman kerran on vingahtanut ja murahtelee,mutta kun ei sitten aina,eikä eilen. Toisaalta Nino on tarkka jaloistaan,että sekin jo selittää murahtelun,mutta sitten kun mie olen välillä näkeväni,että se ei varaisi täysin painoa sille jalalle? No, en tiiä, liikkeissä ei oo musta vikaa, se hyppii,pomppii,loikkii, kestää kaikenlaiset lenkit jne. niin ei siellä nyt kai pahasti voi olla vikaa. Siis seurataan. Jotenkin sitä on vaan niin tarkka,että vaikka lonkat on A/A,niin Ninolla on se häntämutka ja sitähän ei tiedä mitä se iän mukaan tuo tulleessaan.

Toinen vaiva on sitten joku pirskatin ihotulehdus,vähän hotspotin näköinen,mutta jotenkin ei kuitenkaan. Niillä main oli punkki kiinni ja Nino oli sitä jo rapsutellut,ennen kun mie sen hoksasin ja nyt sitten siitä on ihoihan kunnolla nilellä eikä meinaa parantua millään.  Ens viikolla se on viimeistään vissiin haettava kuuri, jos betadine ja basibact ei ala puremaan.. Sais kyllä parantua,jos hellettä pukkaa,niin uimaan pitäs päästä!Hymy