Tänään piti viettää vähän niinkuin rokulipäivä, mutta ei sitä näköjään osaa ihan toimettomana olla. Aamupäivä meni kyllä ihan lorviessa, Ninon kanssa heitettiin puolen tunnin lenkki ja jatkettiin sitten vaan makoilua. Aamusta olikin ihana ilma, mutta ihan jo tosi syksyn tuntua,sen verran kylmä oli tuuli. Pääasia,ettei satanut. Edelleenkin on tuntunut,etten ihan vieläkään ole sulanut eilisestä.
Päivällä käytiin mamman kanssa laittamassa papan haudalle kanervien seuraksi jäkälää ja havuja,jonka jälkeen painuttiin Ninon kanssa vaan riekkumislenkille pellolle,mukana pallo ja frisbee. Ihan kiva välillä heittää kunnolla vapaalle ja touhuta vaan ilman sen suurempia kommervenkkejä. Pellolla Nino painelikin oikein antaumuksella ja suurimman nautinnon taisi tuottaa palloilun loputtua rypeminen taas kerran paska-ojassa. Tuo koira kyllä tuntuu löytävän vettä ja justiinsa sitä kaikkein pahanhajuisinta ja likaisinta ihan mistä vaan.
Illalla kotona odottelikin sitten siivous-urakka, vie nuo työt ja koiratouhut sen verran tehokkaasti aikaa,että tulee siivoiluista luistettua aika tavalla. Turhaa tuo siivous taisi tänäänkin olla, jos kelit jatkuu kosteina,mutta onpahan nyt edes hetken pullosta,eikä metsästä tullut männyn tuoksu asunnossa.
221584.jpg
Nino kotipihalla