"Koskaan ei tiedä onko aikaa
paljon vai vähän.
Yht'äkkiä huomaa,
se päättyikin tähän.
On paikkasi tyhjä ja korvaamaton,
kaipuu suuri sanaton."

Eilen illalla saapui viesti, jälkitreeni ja hoffitreffitreeni-kaveri Vallu on poissa.

Uutinen oli odotettu,takana taistelu syövän kanssa, mutta ei sitä voi uskoa..että se nyt jo tuli ja miten se voikin koskettaa näin paljon..

 

Viikonloppuna,sunnuntaina vielä jäljesteltiin. Vallukin oli mukana menossa,vielä ihan pirteänä, pienen pienen jäljen ajoi ja esineruutuili. Jos jotain positiivista pitää ajatella,sai koira elää täysillä ja tehdä lempijuttujaan loppuun asti! Sitä sitten joskus toivoo omankin koiran kohdalle..

 

Nino jäljesti sunnuntaina suurimmaksi osaksi hakkuu-aukiolla,loppu vaiheessa jälkeä oli pienen "tien" ylitys ja loppujälki metsässä. Kuudesta kepistä viisi löytyi, tais olla kakkoskeppi joka jäi.

 

Esineruudussa kerättiin taas kamoja suun täydeltä, yhdellä lähetyksellä oli yritys tuoda useampi esine,mutta ei pysynyt kännykkä ja pankkikorttikotelo suussa,joten yksitellen ne oli kuiten tuotava. Mutta yritys hyvä..

                                                                             Kuvat:Katja Tilli

Lentsun jälkeinen voimattomuus ja harmaat ilmat vielä vaivaavat ja meno on sen mukaista muuten. Eilen saatiin päivällä pieni piristys peltolenkkiseurana Saku&Bono. Tänään oli pentumaista menoa a´la Dana.