Päivä Lappeenrannassa mätsärissä on vietetty. Ihan kivasti piisasi mätsäriin väkeä, huomioiden, että Tampereella oli iso näyttely ja kuulemma Imatrallakin match show. Ihan tarkkaa laskelmaa ei tehty,mutta 60-80 väliä epäiltiin koiria olleen. Aika pieneksi vaan on kutistunut itse Ekho:n porukka, mistähän sinne saisi lisää aktiivista hoffiväkeä?? Hoffeja kuitenkin täällä lähi-alueilla on.. Itsestäni ainakin on mukavaa tavata samaan rotuun hurahtaneita ihmisiä ja vaihtaa kokemuksia sekä touhuta jotain kivaa yhdessä silloin tällöin.
Hoffipalstalla oli tänne Kymenlaaksoonkin kiinnostusta järjestää hoffitoimintaa,mutta asia on nyt kai vähän jämähtänyt.. toivottavasti joskus onnistuisi täälläkin joku yhteistapaaminen.
Ninon kanssa touhut ovat tänään jääneet kokonaan väliin, raijasin koiruuden mummilaan aamulla ja eiköhän se viettänyt paljon mukavamman päivän siellä kuin mitä päivä parkkihallissa tai iskän ja Miron kanssa kotona. Ainakin olivat lenkkeilleet metsässä ja syöneet makaronilaatikkoa ja makkaraa.. =0)