Hyvää alkanutta vuotta 2011 kaikille!

Joulun jälkeen on taas juhlat jatkuneet. Miro täytti jo 4 vuotta ja niitä juhlittiin torstaina. Nino yllätti iloisesti ottaen ihan lunkisti vieraat ja etenkin kaikki lapsukaiset,joiden ikähaarukka oli 3kk-13v. Vaikka talvipuuhaa piisaa, niin vähän Ninosta huomaa,että mitään oikeaa ja säännöllistä aivojen käyttöä ei ole ollut pitkään aikaan ja sehän meillä tuppaa tarkoittamaan sitä,että Nino rupeaa vahtimaan enemmän.. Tai ainakin näin mie kuvittelen. Mutta synttäri-juhlat meni lunkisti ilman mitään ylilyöntejä.

Pojat huilaa kesken juhlahumun.

Uusi vuosi meni raketteja ihmetellessä ja herkutellessa. Kuuden aikaan tehtiin raketien katselu -kierros kylällä koko perheen voimin. Ninoa ei paljon hetkauttanut rakettien pauke,mutta kotona nakit muut herkut saivat kyllä herraan vipinää. Puolille öin ei kyllä jaksettu valvoa,aamulla kun oli herätys kukon laulun aikaan, pukkasi aamuvuoroa töissä,että jäi suurin "sota" näkemättä ja kuulematta.

Uusi vuosi on alkanut ihan entisissä merkeissä. Lumet ne vaan on ja pysyy,lisääkin tuntuu satelevan. Mutta siitä myö ei valiteta. Tassukarvoja olen yrittänyt nyrhiä edelleen Ninolta lyhyemmäksi,tuntuu olevan oikeesti aika tuskaa välillä tuo ulkoilu,kun lumi tarttuu anturoiden väliin. Eilen illalla kokeilin ennen lenkkiä hieroa rypsiöljyä tassuihin ja siitä olikin ainakin pikkasen apua,enemmän ainakin kun siitä tassusumutteesta.

Tänään seikkailtiin vajaa 3 tuntia lenkillä ja mäen laskussa kera Sakun&kumppaneiden. Muutama kuva siltä reissulta.

Nino ja Ninon keppi..

Jonka taas lopulta saa Saku