Ninon jalka on pysynyt kunnossa. Vajaa kaksviikkonen sitä nyt sitten paranneltiin. En tiiä olisko ollut fiksumpaa odotella vielä ja ottaa rauhallisemmin, mutta kun mitään ongelmia ei enää ole ollut niin..
Eilen kävästiin uimassa ja pienellä metsälenkillä, sen reissun Ninon jalka kesti hyvin. Sen puoleen uskallettiin tänään lähteä riekkumaan mustikkametsään. Vajaa neljä tuntinen vietettiin aikaa metsässä,  saldona ämpärillinen mustikkaa ja vähän kanttarelleja.
Pikkumies Miro oli matkassa mukana, mutta suurin osa ajasta meni rattaissa nukkuen. Ensi kesänä metsässä vipeltää sitten jo yksi innokas marjastaja lisää.
Nino nautti metsä-elosta, välillä järvessä puljaten ja sitten taas metsäpolkuja kirmaten.. Pitipä sitä vähän pummia eväitäkin,vaikka mummi oli tehnyt Ninolle oman sämpylän mukaan, mutta nopsa kun syömään on, niin vuoronperään piti jokaisen eväitä kytätä..heltyihän sieltä sitten vielä lisääkin..=0)

725540.jpg

Sitten juostaan..
725552.jpg

Mustikkarosvo (rosvo onneksi tyytyi tänä vuonna vain haistelemaan marjoja, viime vuonna meni puolukat parempiin suihin, ne vähät siis mitkä oltiin löydetty)
725555.jpg
Aika tehokkaasti imee moinen reissu mehut hoffistakin, etenkin kun kaiken muun touhun lisäksi pitää huolehtia,että porukka pysyy tallessa. Tänään ei taida tarvita tehdä enää mitään..