Ei taida kovin moni olla riemuissaan takatalvesta ja viime päivien lumipyryistä,mutta mie olen! Mie niin tykkään lumesta ja talvesta ja niin tykkää koirakin. Harmi vaan, että mulla alkoi tiistaina 8 päivän työputki,eli lumitouhuihin aikaa on rajoitetusti ja muutamat sopivat lumireuhu-alueet on kiireesti vedetty laduiksi.
Nino eilen aamulla pikaisen aamulenkin jälkeen.
1414120.jpg
Mie ennakoin jo maanantaina lumentulon ja sain vanhat  (siis tosivanhat!) sukset kotikotoa, ajatuksena,että mepä Ninon kanssa mennään jonnekkin pellon kulmalle kokeilemaan hiihtoa. Mutta kissanviikset, omalla pihalla kokeilin suksimista maanantaina eikä se meno kovin luontevaa ollut ja Nino hillui vieressä hyökkien suksien ja mun kimppuun.. Eli tarvii vähän treeniä molemmat,että ehkä treenaillaan tätä sitten joskus uudelleen... parina seuraavana talvena..tai joskus..=)
1414114.jpg
Hiihtämis-into kun lopahti, ollaan sitten tehty normaalit lenkkikuviot,touhuttu pihalla ja vähän rämmitty tosi lumisilla pelloilla. Äsken meinasi kunto loppua pellolla,molemmilta. Oikeat treenihommat on olleet ihan tauolla nyt pitkään,Nino alkaa ehkä vähän vaikuttaa siltä,että jotain treeniä kaipaisi. Se on jotenkin taas vähän herkempi kaikkeen. Joskos työputken jälkeen olis aikaa käydä taas hakuilemessa ja vaikka jopa tottiskoulutuksissa.